Aylin355 Mervecalisk Önemli olan sağlıklı olması normal sezeryan fark etmiyor artık inşallah ikinizde kolaylıkla atlatırsınız doğumu 🌺
Aylin355 Songulll46____28 Ay aynısı bende de oldu, o kadar büyüdü mü bebişim dedim ilk ama sonra beklesin daha zamanı var 😂
Aylin355 Aa-44 34 erken konulabilir bebeğin durumuna bağlı tabi, haftası ne kadar geç olursa o kadar iyi gelişim açısından
bbd_ Aylin355 uygulamaya göre 16 günüm var ama ikiz beklediğimiz için 37+5 bugün sezaryenle alınacak bebiklerimiz. İnşallah sağlıkla gelirler biz de bebiş doğdu butonunu tıklarız
limoncicegimFO Esrayldzz benim de 20 ocak bebiş in erkek mi erkekler 40 doldurur diyorlar biz daha bekliyoruz
[silindi] Merveeeee-Caner benim doktorum 38-39. Haftalrda yapıyoruz dedi.Bana 38+5 e gün verdi.şuan 34ü yeni bitirdim
Gmz-gmz zeynepdugme camım küçükken romatizma geçirmiştim kapaklarımda tutulum yapmıştı . Kapagımjn kan geçiş yeri dar 1.9 ama hamilelik boyunca bayılma sıkıntısı dışında bir sey yaşamadım. Rahattı bol bol yürüyüş yaptım. Sizin neyiniz var kaç haftalıksınız