Fatosca didimom canım niye sezeryan olduğu için 10 gün erken söyledin öyle mi oluyo 10 gün erken mi alıyolar bebitoyu
didimom Fatosca planlı sezaryen yapılacak ise vaktinden önce alıyorlar. eğer bir sorun yoksa genelde bir iki hafta kadar önce alınıyor. Benim doktorum normal doğum tarihinden yaklaşık 10 gün önce alacak.
kbralya01 Mayis_24 merhaba 🥰 regl ağrısı gibi ama daha keskin bıçak gibi derler ya insanın nefesini kesiyor öyle 10-20 saniye sürüp geçiyor ama gün içinde bu aralar devamlı tekrarı oluyor
irem_2702 Aylin355 39+1 deyiz 6 günümüz var ama yarın yatışımız yapılacak bebişim baya kilo aldığı için daha çok bekleyemedik yoksa sezeryan olacaktı normal doğum istediğim için suni sancıyla doğum olacak
user4834 Bizim de 34 günümüz kalmış oğlumla uygulamaya göre ,ama doktorum daha erken alacak .son 15 diyebilirim ☺️
zeynepdugme Gmz-gmz ne sıkıntı var tam olarak canım bendede kalp kapağımda sıkıntı var ondan yazmak istedim
Gmz-gmz zeynepdugme camım küçükken romatizma geçirmiştim kapaklarımda tutulum yapmıştı . Kapagımjn kan geçiş yeri dar 1.9 ama hamilelik boyunca bayılma sıkıntısı dışında bir sey yaşamadım. Rahattı bol bol yürüyüş yaptım. Sizin neyiniz var kaç haftalıksınız