marnus xxdlnxx evet bir de happykids uygulaması var. Bebeği doğanlar oraya geçiyor ama kopamıyorum burdan ben😂bura daha iyi
limoncicegimFO Esrayldzz benim de 20 ocak bebiş in erkek mi erkekler 40 doldurur diyorlar biz daha bekliyoruz
Esrayldzz limoncicegimFO Evet benimki erkek, bugün kontrole gittim doktor daha doğum kanalına girmemiş dedi 😅 sizde durum nasıl?
kbralya01 Mayis_24 merhaba 🥰 regl ağrısı gibi ama daha keskin bıçak gibi derler ya insanın nefesini kesiyor öyle 10-20 saniye sürüp geçiyor ama gün içinde bu aralar devamlı tekrarı oluyor
limoncicegimFO Esrayldzz benim de hala bebek yukarda hiç aşağıda hissetmiyorum doktoruma gitmedim henüz daha
2baby1moms Cananmusa bebeğin günlük gelişim bilgileri oluyor ya orda en alta doğru git görürsün gelmişse
Cananmusa 2baby1moms ha anladım cnm benimki daha yok erken galiba ondan 33+6 oldum ben ondan daha yok 😄🤗
mervesu12 Aylin355 benim bu yazıyı görmeme daha çok var 🫠🫠 rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzu
Esrayldzz limoncicegimFO beni NST’ye bağlayan hemşire yere çömelme hareketleri yap artık doğum kanalına inmesi gerekiyor dedi. Yapmaya başladım ama hiçbir değişiklik yok, sancım da yok 😅 sen de yapmayı dene istersen
limoncicegimFO Esrayldzz yapayım cnm belki faydası olur. Benim de ne sancim var ne bebek aşağıda hissetmiyorum ya 40i dolduracaz gibi hissediyorum 😂yerleri rahat gelesi yok bu bebeklerin
Esrayldzz limoncicegimFO bence de bizimkiler keyiflerine düşkün olacak, ooohhh rahat rahat yatıyorlar orada 😂