Pin-ar Dilara556 son 6 gün ama açıklık da yok nst de sancı da yok kısaca hiç bir belirti yok 🥹 sağ sırt tarafımda ağrı var o kadar
Sedauzunbekiroglu 39+4 son 3 gun ama doktorum 41. Haftaya kadar beklicez dedi. normal dogum olucak insallah 3. Gebeligim ama ne gelen var ne de bir belirti bekliyorum bir umit 🙂
Beybeybi Sedauzunbekiroglu gelir hic merak etme benim doktorumda kontrol etti ve gayet siki hic gevsememis dedi hic gelicek gibi degil dedi ve o gun saat 14::30 gittimistim kontrole aksam saat 20:00 gibi sancilarim basladi ve sabah gece 4:08 oglumu aldim kucagima aldimr darisi basina insallah
Sevgi2023 Dilara556 ayy ayni benim gibi bebek surekli aşaqi baski yapiyor ve karnimda toparlaniyor sertleşiyor canim aciuor hattda gelseelrr artiq
NilAda16 Dilara556 son 11 gün görünüyor ama inşllah doğurmam şuan diye dua ediyorum çok ağır grip geçiyorum🥲🥹
Dilara556 NilAda16 bende grip geçiriyorum ya sadece burun akıntısı kaldı ama bende bide balgam kaldı onun dışında şükür. Ama burnum tıkalı şimdi doğurursam nefes alamam diye korkuyorum 😂😂
Cilek_kentli Dilara556 Benimki zorunlu sezeryandi. Bı avazda derler ya sağlıcakla kucağımıza alırız İnsaAllah 🤲