Dilara556 NilAda16 bende grip geçiriyorum ya sadece burun akıntısı kaldı ama bende bide balgam kaldı onun dışında şükür. Ama burnum tıkalı şimdi doğurursam nefes alamam diye korkuyorum 😂😂
NilAda16 Dilara556 bende şiddetli öksürük boğaz ağrısı balgam var. Doğum şekli ne olursa olsun dikişler bu öksürükle asla durmaz o kadar kötü öksürüyorum. Takdir Allahtan🥹🥹
Esrayldzz Benim de son 10 gün ☺️ Maalesef ishalim sürekli tuvalete gitmekten dermanım kalmadı, gece yatakta sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum onun dışında sancım bu hafta pek yok ☺️ Beklemedeyim
Dilara556 Esrayldzz aaa ishal de doğum belirtisi olarak geçiyor bol bol su tüketin vücut su kaybediyor ishalle ,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Dilara556 NilAda16 canım öksürük varsa taze zencefili kavanoza ince ince kıy ,bal koy 1 su bardağı ,limonu ince ince kıy kavanozun kapağını kapatıp dolapta 24 saat beklet günde 2 kaşık iç ben öyle öksürüğü geçirdim .dolapta muhafaza et 2 güne geçer öksürük
Esrayldzz Dilara556 aaa ben de sanki bir yerde okumuştum ama sonra bulamadım acaba doğum habercisi miydi diye emin olamıyordum. Teşekkür ederim suyu biraz daha artırayım. Kolay doğumlarımız olsun inşallah ☺️
Lavantakokusu64 Dilara556 Nasip sağlıklı selametli doğsunlarda, benim içime de erken doğacakmış gibi geliyor🙂