Dilara556 Omerva sağlıkla gelsin inşallah bebişi kucağa alınca korkunun yerini mutluluk alcak inşallah 💕
Lavantakokusu64 Dilara556 Nasip sağlıklı selametli doğsunlarda, benim içime de erken doğacakmış gibi geliyor🙂
Dilara556 Beybeybi ayyy valla heyecan çok var eşim bide 24 saat nöbetlere gidiyor ya o yokken doğurursam diye düşünüyorum 😂😂
Dilara556 Sevgi2023 3 gündür aynı regl ağrısı gibi ağrılar çekiyorum bebeğin hareketleri değişti canımı acıtıyor hareket ettikçe baskı yapıyor sırt ağrısı var acayip şekilde beklemedeyim su nişan vs gelse direkt doktora gitcem de oda yok ağrı çekiyorum 😅
Sevgi2023 Dilara556 ayy ayni benim gibi bebek surekli aşaqi baski yapiyor ve karnimda toparlaniyor sertleşiyor canim aciuor hattda gelseelrr artiq
Cilek_kentli Dilara556 Cuma günü 37 haftalık oluyoruz. Doktorumuzla günü belirlicez. İkinci doğumum bu da sezeryanla olacak 🥰
Dilara556 Cilek_kentli bana da sezeryan istersen olabilirsin dedi doktorum yok dedim 😂😂ilk doğum benimde normal olsun istedim bakalım
Dilara556 Anne4141 ayyy bende de öyle sırt ağrısı bel ağrısı karın ağrısı ne ararsan var inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Cilek_kentli Dilara556 Benimki zorunlu sezeryandi. Bı avazda derler ya sağlıcakla kucağımıza alırız İnsaAllah 🤲
Dilara556 Emirimam ayyy bende nişan gelince direkt gel dedi ama gelmiyor nede su var bekliyorum ağırlar eşliğinde