Lavantakokusu64 Dilara556 31+0 olduk 63 günümüz var tahmini ama kızım ne zaman gelmek isteyecek bakalım abimiz gibi haftasını mı dolduracak erken mi gelmek isteyecek Allah biliyor🙃
Ozgemir4 Dilara556 benim sezeryan canım insallah son 3 kaldı ama 35 haftaliktan beri bebeğim gelmeye calisiyo durduruyoruz;) şu 3 günü De atlatsam ;))
Beybeybi Dilara556 bizim daha 67 gun var korma bence cok aci olsada dogum unutulmayacak kadar guzelde bebisimize kavusacagimiz gun
Dilara556 Beybeybi ayyy valla heyecan çok var eşim bide 24 saat nöbetlere gidiyor ya o yokken doğurursam diye düşünüyorum 😂😂
Dilara556 Sevgi2023 3 gündür aynı regl ağrısı gibi ağrılar çekiyorum bebeğin hareketleri değişti canımı acıtıyor hareket ettikçe baskı yapıyor sırt ağrısı var acayip şekilde beklemedeyim su nişan vs gelse direkt doktora gitcem de oda yok ağrı çekiyorum 😅
Anne4141 Bizim de son 9 diyor. 38+5 deyiz. Nst debisey cikmadi cati muayenesi falan da olmadik 3.cocuk oldugu icin galiba 😊. Artik surec nasil ilerliycek bilmiyorum. Arada bi belime agri giriyor yurumekte de zorlaniyorum ama tik yok 😊
Dilara556 Anne4141 ayyy bende de öyle sırt ağrısı bel ağrısı karın ağrısı ne ararsan var inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Emirimam Dilara556 Nişanım gelmişti bi hafta oluyor o ara biraz sancım oldu ama ondan sonra sadece adet sancısı gibi ufak sancılar çekiyorum
Dilara556 Emirimam ayyy bende nişan gelince direkt gel dedi ama gelmiyor nede su var bekliyorum ağırlar eşliğinde