Dilara556 Çok heyecanlıyım normal doğum düşünüyorum sırt ağrıları sancı çok fazla doğururum diyorum hergün gelen gidiyon yok sizde durumlar nasıl kaçıncı haftadasınız kaç gününüz var ?
Nurellaaa_ Dilara556 son 9 ❤️ ama sanki daha erken gelecek gibi hissediyorum ya da sabırsızlıktan bilemiyorum 🤭
tskrnsmg 38+4 deyiz bizde son 10 günümüz aynı şikayetler bende de var bugün kontrolüm var çatı muanesi yapılacak bakalım ne diyecek doktorumuz heyecanla bekliyorum 😊
Dilara556 tskrnsmg ayyy hadi sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah benimde kontrol yarın bende yarın çatı muayenesi olcam 🥹
Emirimam Dilara556 Nişanım gelmişti bi hafta oluyor o ara biraz sancım oldu ama ondan sonra sadece adet sancısı gibi ufak sancılar çekiyorum
Dilara556 Nurellaaa_ bende öyle hissediyorum ama gelmiyor 😂😂😂3 gündür sırt ağrısı sancı çekiyorum ama yol görünmüyor
Tubace Dilara556 39+1 ne gelen var ne giden 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ nst de sancılar çıkıyor ben de tık yok. Doktor suni sancı verelim yatıralım seni dedi. 40 a kadar bekleyelim sonra verelim dedim kabul etti bekliyorum 🥺
Omerva Dilara556 son 2 Allah nasip ederse cuma günü kavuşuyoruz oğlumla çok heyecanlıyım 2.sezeryenim ve çok korkuyorum
Dilara556 Omerva sağlıkla gelsin inşallah bebişi kucağa alınca korkunun yerini mutluluk alcak inşallah 💕