Buse-krs Dilara556 çok nadir oluyor en son geçen hafta nst de hiç sancım çıkmadı inşallah vardır da ben hissetmiyorumdur 🥰
Patricia Dilara556 benimde 23 günüm kaldı ama ayaklarım davul gibi şişti, sırtım ağrıyor, meme uçlarım kopacak gibi ağrıyor ama göbeğim daha aşağıya inmedi en az 3 haftam var diyor görenler 🫣🫣 çok yoruldum
Patricia Dilara556 ayy o zaman süper pazartesi 37+0 da çatı muayenesi olucam. İnşallah allahın izniyle normal doğurabilirim. Bu göğüs uçu acısı sizde de var mı?
Dilara556 Patricia süt geliyor hafif hafif ondan normal dedi doktor ondan önce de sızlıyordu . Dokunma rahim uyarılıyor doğum başlıyor sanıyormuş vücut kendini . Çatı muayenesi de çok kolay inşallah normal doğum olur
Dilara556 MGTTe 36 dan sonra her hafta ultrasonda bakıyor bebeğin suyuna açılmaya da 38 den sonra bakıyor çatı muayenesi ile
HappyEnd-88 Dilara556 47 gün kaldı ( 33+2 Ananas 🍍 büyüklüğünde olduk kızçemle). Mide yanması, rahim ağrısı, bel ağrısı herşey var mübarek 😅 hayırlısı ile zamanının gelmesini bekliyoruz. 🤲♥️