Beybeybi Sedauzunbekiroglu gelir hic merak etme benim doktorumda kontrol etti ve gayet siki hic gevsememis dedi hic gelicek gibi degil dedi ve o gun saat 14::30 gittimistim kontrole aksam saat 20:00 gibi sancilarim basladi ve sabah gece 4:08 oglumu aldim kucagima aldimr darisi basina insallah
Fundaaaaa Dilara556 27 ocak 🥹 mecburi sezaryen 2. Bebem hem aşırı korkuyorum hem çok heyecanlıyım hem kova burcu olmasına ağlıyorum 😂
Dilara556 Fundaaaaa kız kova Burcu olsun Zeki olur çalışkan sorumluluk bilinci yerinde olur benim burcumda kova 😂
Fundaaaaa Dilara556 bir terazi olarak asla anlaşamadığım bir burç kova 🤣 umarım oğlumla da didişmeyiz sürekli ilk bebeğimle aynı gün doğum günümüz iki teraziyiz mis gibi 🤪🫠
Beyzanur01 Aselsmoms Ah canm bendede var çok şükür az kaldı nefes nefese kalma kramp kasılma bebiş toplanıyor öyle gidiyor bakalm heycanla kavuşmayı bekliyorz
Aselsmoms Beyzanur01 geceleri daha kötü oluyor canım dönerken o rahim ağrısı mide ağrısı ayağa kalktığında alta sancı baskı adet sancisi gibi ağrılar 🥺 Allah yardımcımız olsun canım 🤲
Buse-krs Uygulamaya göre son 3 ama ne gelen var ne giden doktorum bu hafta açılmamı kontrol edicek 41e kadar bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım 🙏🏼