aogoya Dilara556 ayyy sağlıcakla al kucağına inşallah resmen günü bitirmeye çalışıyorum tam 00:00 da açıp bir gün daha yaklaştık diyorum herrrrrr gün uykum olsa bile bekliyorum 00:00 I o derece artık geçmiyor eskisi gibi. 😂
Dilara556 aogoya 20 den sonra hızlı geçiyor 😂😂bende öyle yapıyordum şimdi çok az kaldı diyorum acaba ne zaman gelecek
Defneninannesi- Dilara556 bende ayni bekliyorum baaklim yeni banyoda oturfum bi 40 dk frlan 6 kat merdiven inip cikacam aksmaa dogru
Dilara556 Defneninannesi- bende adaçayı deniycem onu tavsiye ediyorlardı . Hergün banyoda sıcak suya oturuyorum hiç etkisi olmadı 😂evde temizliyorum nafile bugün hafif sırt ağrısı var başka birşey yok
Fundaaaaa Dilara556 bir terazi olarak asla anlaşamadığım bir burç kova 🤣 umarım oğlumla da didişmeyiz sürekli ilk bebeğimle aynı gün doğum günümüz iki teraziyiz mis gibi 🤪🫠
-MucizeMelegiim- Dilara556 oglusuma kavusmaya son 29 gün🙈🙈🙈 nefesim yavaş yavaş daralıyor ve hemen yoruluyorum. Belimde ağrı oluyor 🙈☺ sağlıcakla gelsin kuzucuklar 💕💙