mom2baby Tgccnr benim de 28 Kasım son adet tarihim. Bir tane düşüğüm var bende çok korkuyorum ama keseyi gorduk 4 yada 5 haftalik dedi doktor 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi Allah nasip ederse.
Esma60 senaaltinsoy1 ben 5 haftalıkken gıttım canı. Kese 13 cm dedı dr bebısı cumartesı gorcez ınsaAllah sızın cm bebek mı kese mj
ozlemg5516_ senaaltinsoy1 Canım bende 7+2 haftalık gebeyim bugun kalp atışları için gittik çok az duyduk doktor gebeliğin normal haftasına göre geriden geliyor dedi normalmi
ozlemg5516_ senaaltinsoy1 canım bende yaşadım aynısını 7+2 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için gittik bebeği gördük kalp atışlarını az duyduk bebek geriden geliyor dedi normalmi endişe etmeli miyim
mom2baby Ruhsuz bugün gittim 10 cm.kese dedi 4 ya da 5 haftalık dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Aturkk baslnhan Selammmm 🌷 bizde 5+2 dün öğrendik daha insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziii🥰🥰
Tuba00 Sersev Sersev yok keseyi daha henüz görmedim 5 ocakta bakıldı 480 çıktı siz gördünüz mü keseyi acaba ☺️
Sersev Esma60 merhaba bizim adet tarihleri yakın ben bugün gittim kese göremedik en son beta hcg kaçtı ve ne zaman baktınız acaba
senaaltinsoy1 ozlemg5516_ doktor benim adet tarihimi değiştirdi ileri aldı sizinde öyle olmuş olabilir sağlıkla devam etsin Allahin izniyle🤲
Bbnbhjj baslnhan Merhaba benimde son adet tarihim 6kasım biraz kötü geçiyo bende 2.500 kilo verdim bugün de aşırı derecede kasık ağrım belim bacaklarım ağrıyo 🥺 normalmi acaba bilemedim 🤔