baslnhan Glstn_1010 5+2 de gittiğimde kese ve yolk saç görünmüştü bebek görünmemişti cuma günü kontrolüm kalp atışlarını duyarız inşallah 🙏🏻 siz duydunuz mu
Glstn_1010 baslnhan iki gün önce bizde keselide yolku da gördük aynı doktor boş gebelik değilse haftaya kalbini duyarız dedi. Umarım sağlıklı bir gebeliktir herkes için🙏
Eda123456789 baslnhan merhaba ben 20 dakka önce test yaptım son adet günüm 9 Aralık olsa çıkarmaydı çok erken diye üzülüyorum eşimde türkiyede olmayacak
baslnhan Eda123456789 eğer hamileysen 4+5 günlük hamlesin bende 4+5 de öğrendim olsa çıkardı ama yanıltmak istemem geç döllenme olabilir birkaç gün sonra testi yenile bence
Ruhsuz 29 Kasım 6+1 olduk bugün sabah 9:30 da randevum var dualarınıza talibim kızlar ,Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲Dileyen isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🤲🤲🤲🤲
anneoluyorum101 Tuba00 benimde son adet tarihim 13 aralık ve inanılmaz diz bel kasık ağrılarım var korona gibi regl ağrısı gibi normal mi acaba korkuyorm
baslnhan Glstn_1010 yokk göründüyse bebiş oluşuyor demektir diye biliyorum güzel bi şey 🤩 sağlıkla gelsin minnaklarımız
Sinem55 Poncik38 mide bulantilarim var cok. Yarin tam 7 hafta oluyoz cumartesi kalp atisini duymaya gitcez inshallah duyariz. Gecen hafta persembe duyamadiydik :(
Poncik38 Sinem55 insallah duyarsiniz bu sfer ❤️ biz henüz hiç kontrole gidemedik anca 19una randevu verdiler .