senaaltinsoy1 ozlemg5516_ doktor benim adet tarihimi değiştirdi ileri aldı sizinde öyle olmuş olabilir sağlıkla devam etsin Allahin izniyle🤲
Tuba00 Sersev Sersev yok keseyi daha henüz görmedim 5 ocakta bakıldı 480 çıktı siz gördünüz mü keseyi acaba ☺️
Minik0222 Ozlemdemir gittiniz mi peki hiç doktora benimde 5 aralık ama geç döllenme diye düşünüyorum benimki. Beta 31 çıktı bugün kan verdim
Ozlemdemir Minik0222 ben gitmedim daha benim geç döllenme değildir büyük ihtimal çünkü ilaç tedavisi görüyordum. 16, Aralık en verimli gunfu. Evde yaptığım test baya net cikmişti. Sizin evdeki testiniz nasıl çıkmıştı
mom2baby Ruhsuz bugün gittim 10 cm.kese dedi 4 ya da 5 haftalık dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Mlke987 Esma60 benimde son adet tarihim 2 Aralık ayın 21 inde kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah 🙏🏻
Beyzakat baslnhan son adet tarihimiz aynı acaba yarın duyarsanız kalp atışını yazar mısınız benim cumartesi randevumda çok merak ediyorum
Betus16 Beyzakat maalesef devlet hastanesi 14 gün sonrasına ultrason için randevu verdi 😐 27 Ocakta gidip göreceğim☹️
baslnhan Beyzakat duyduk canım giremedim sende duymuşsundur umarım 🙏🏻 benim her şey iyidi fakat pazar günü hafif kanamam oldu kese etrafında kanama alanı oluşmuş 🥺