Akman1919 Betus16 kese kaç mm di benim de son adet 2 si 0.66cm çıktı kese minicik fotoğraf varmı senin
Babyugur_ baslnhan Son adet tarihim 29 kasım, 6+0 haftalığız,5 haftalikken keseyi gorduk,kalp atisi icin daha erken dedi doktor.Ama hic bir belirtim yok, bulanti vs,halsiz ve arada sirt agrim oliyor cok haraket yspinca
senaaltinsoy1 Babyugur_ gec dollenmeden solayi doktor adet tarihimi 29 kasıma çekti bugün kalp atışı var ama duyamıyoruz dedi bizde dinleyemedik sağlıkla duyalım Allah in izniyle🤲
Sinem55 Poncik38 mide bulantilarim var cok. Yarin tam 7 hafta oluyoz cumartesi kalp atisini duymaya gitcez inshallah duyariz. Gecen hafta persembe duyamadiydik :(
ozlemg5516_ senaaltinsoy1 canım bende yaşadım aynısını 7+2 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için gittik bebeği gördük kalp atışlarını az duyduk bebek geriden geliyor dedi normalmi endişe etmeli miyim
Tgccnr 26 Kasım son adet tarihim perşembe günü kan vericem pazartesi de dr gidicem. Kalp atışını duyabilirim inşallah bundan önce bi tane düşüğüm oldu çok korkuyorum hepimiz sağ sağlim kucağımıza alalım insallah.
mom2baby Tgccnr benim de 28 Kasım son adet tarihim. Bir tane düşüğüm var bende çok korkuyorum ama keseyi gorduk 4 yada 5 haftalik dedi doktor 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi Allah nasip ederse.
Yesim_ozi busratekcn benim dün baktılar 1288 çıktı vajinal muayene istemedim bugunde karından baktıklarındada gözükmedi
Symaaas baslnhan 20 Kasım son adet tarihi 7+2 olduk 5 de kese gördük bugünde bebeği gördük herşey güzel ama tansiyon şeker kan pıhtısı var 😂 yinede güzel geçiyor herkesin böyle güzel geçer inş
1Papatya_1 kokulusilgim22 merhaba benimde son adet tarihim 7 aralık doktora gittiniz mi keseyi gördünüz mü acaba