Cikoleyla Asude: mutluluk veren huzur veren. Anlamı güzel. Leyla güzel. Mehlika: ay yüzlü güzel kadın.
papatyannaa SaHil_Hayat Belis ismini çok beğenmiştim ama öyle bir kelime olmadığına dair bir yazı buldum. Asıl kelime ‘Beliz’. Belis’in internette yazan anlami ise asılsızmış. Anlami olmayan bir kelime yani. Belki daha kapsamlı araştırmak isterseniz diye söylemek istedim 🙏
SaHil_Hayat papatyannaa belis eski Türk medeniyetlerin de kullanıyor bizde o yüzden pek bilinmiyor anlamları da aşkın ilk meyvesi diğer anlamı ise güzel,fevkalade
1Gozde1Yusuf- Efe-02 bizde once eliz minel eliz liya sonra adel liya en sonunda Aden Liya oldu degismezse tabi🤭🤭 Aden anlami cok guzel ❤
Efe-02 1Gozde1Yusuf- evet güzel isim duyunca aklı kalıyor insanın ama bence çok güzel isim kacıncı haftadasınZ
Leilani Selmanur10 Melis Umayı şahsen ben daha çok beğendim kulağa hoş geliyor ☺️ fikrim sorulmadı ama söylemek istedim 😆
Selmanur10 Leilani Ben düşündüm babası da Bengisu dedi yanına da Umay olsun ortak olur dedi cok uzun geldi Bengisu Umay da
Leilani Selmanur10 aslında çok uzun değil Melis Umay’da bir harf daha az var sadece ama Bengisu Umay pek gitmedi ikisi bir sanki
Selmanur10 Gamzesnmz1 Evet benim kulagimada öyle geliyor ama babasının da fikri olmasını istedim ondan çok kararsız birsey ya ve zor 🙂