1Gozde1Yusuf- Efe-02 bizde once eliz minel eliz liya sonra adel liya en sonunda Aden Liya oldu degismezse tabi🤭🤭 Aden anlami cok guzel ❤
Leilani Gamzesnmz1 Gökçe Sare kulağa çok hoş geliyor ☺️ kız ismi bulmak çok zormuş 💆🏻♀️ Ahsen, İpek, Mihrimah, Leyla, Sevde hoşuma giden isimler arasında
Leilani Selmanur10 Melis Umayı şahsen ben daha çok beğendim kulağa hoş geliyor ☺️ fikrim sorulmadı ama söylemek istedim 😆
aren6161 Gamzesnmz1 ben Arven koyacağım ama aklımda erva mira Aden meva gibi isimler de vardı eşim istemedı Arven de karar kıldık
papatyannaa SaHil_Hayat Belis ismini çok beğenmiştim ama öyle bir kelime olmadığına dair bir yazı buldum. Asıl kelime ‘Beliz’. Belis’in internette yazan anlami ise asılsızmış. Anlami olmayan bir kelime yani. Belki daha kapsamlı araştırmak isterseniz diye söylemek istedim 🙏
Kbraltnksrn Avukathanimm 32 haftalık hamileyim bende Türkçe kökenli olmasına dikkat ederek ve çok fazla araştırarak İlay ismine karar verdim eşimle birlikte belki yanına ipek te olabilir. İlay İpek🌸
Eren_umay2 Gamzesnmz1 Biz karar verdik şükür Öykü Mina olacak nasip olursa inşallah 48 günümüz kaldı Öykümüzün gelmesine 🤭🙈