Baharun2 ayy darısı sana diyince heyecanlandım birden sanki hiç doğurmayacakmışım gibi henüz alışamadım da o fikre canım ama aminn inşallah diyelimm 🙏🏻🙏🏻😊😊
Baharun2 ay canım yaaa 😔 aklım sendeydi walla neyseki bebeğin ve sen iyisiniz ya çok şükür 😘🙏❤❤❤❤ iyi bak annesi bebişine😘
    Cok gecmis olsun.Bebegin ve sen iyiysen gerisi onemli degil.ALLAH yardimcimiz olsun bizde kurtuluruz hayirlisiyla insAllah😊
      Baharun2 sonunda kucağına aldın canım Allah geri kalan zamanınızda sizi hiç ayırmasın hep mutlu olun inşallah ❤️
        Çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün canım. Bizimde bugün 40 mız çıktı bende suniden sezaryana döndüm zor süreçti ama sonu çok güzel. Bol bol yürüyüş yap canım gazın çıkmadan salmıyorlar hastaneden. Bol bol yürü ve kayısı suyu iç. Hastaneden çıkıncada hep yürümeye çalış yoksa çabuk toparlanamazsın. Ben hiç yatmadım. Ameliyattan 5 saat sonra yürümeye kaldırdılar bacaklarım kendine gelince. Bir dahada yatmadım.
          Baharun2 😑🤤☹gercekten zordur yani ben yarm olurken uyustugum halde uyusmadim die sizlaniyodm bide gercekten uyusmamis olsam allh gostermesin
            Baharun2 oy oy Allah bir daha böyle ani şeyler yaşatmasın. Çabuk toparlanırsın inşaallah. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin☺️ darısı bizim başınıza
              Hadi gözün aydın kuzum ben daha beklemedeyim bana 41 doldurtcakmis doktor 40+2olduk bakalım çok sevindim öyle böyle kavuştum yavruna😘
                Baharun2 anaammm kız doğurmuş ya buuu😂🙈 hadi gözün aydın bacııım🙈❤️ Ay çok sevindim valla haftalar çabuk geçsin de darısı banaaa 🙏🏻🙏🏻 Kız bana bak gelenlere ‘Aha Doğordom bak’ diyebilirsin artık çatır çatıırr😂 sağlıkla büyüsün insallah kuzum yeniden hayırlı uğurlu güzel evlat olsun insallah 🙏🏻🤲🏻💙💐