Tomrishatun darlamak ne alaka? Bunlar 1 kere oldu 1 kere konuşuldu. Kimse her gün her gün bunları konuşmuyor zaten, ki bende saldım zaten. Sadece kafamda soru işareti olduğu için sormak istedim

hunilimom haklısınız bende psikolojik olarak düşünerek kendi haline bıraktım. Şuan herşey akışında☺️🫶🏻

meryemsii_ beni yanlış anlamayın ama neden bu kadar acele ediyorsunuz daha yeni evlisiniz bir evliliğin tadını çıkarın eşinizle güzel vakit geçirin yaş faktörü falan mı var? Adet tarihiniz geçmeden bir şey demek zor bir de bu denli stres yapmayın

meryemsii_ hamile olman imkansız belirtiler çok erken. Ayrıca kadınlık hormonlarım yükseliyor bazen gebelik gibi belirtiler olabiliyor iki ilişkiden sonra hop hamileyim diye düşünme çok yıpranırsın şartlama kendini oluruna bırak. Evet bir kez ilk geceden hamile kalanlarlar var ama onlar istisna ben 9 aylık evliyken kaldım. Doktorum bana bedenin kadın oluyor hormonların değişiyor en az 1 sene beklicez dedi bu işler gördüğün duyduğun gibi değil. Herkesin bedeni farklı

meryemsii_ Allah korusun deyin bu düşünce bence yanlış neyi çok düşünürseniz Allah korusun başımıza gelir Allah hiç bir çocuğu babasız büyütmesin lütfen duanızı doğru dileyin açıkçası ürkütücü bir düşünce yaşınız küçük sanırım

meryemsii_ daha 2 haftalık evlisiniz ve eşinize bir şey olursa çocuk kalsın diye düşünüyorsunuz ne kadar yanlış düşünce. Hem bir çocuğu şimdiden babasız büyütmeyi düşündüğünüz için hem de eşinize bir şey olacağını düşündüğünüz için

teacherozlem yaşımın küçük olmasıyla ne alakası var? Şuan bile eşimin son izin günü 5 ay göremeyeceğim? Ondan bir parçanın yanımda olmasını istemek en büyük hakkım bence. Kötüyü neden çağırayım? Cidden ne düşünerek soru dışı bu kadar karaladınız?

Duce her yeni evlenen kadının başına gelen bir olay bende balayı dönüşü koşa koşa test alıp kan verdim ama o kadar kolay bir şey değil ve 29 uymuş yumurtlaman yumurtlama zamanında bile hamile kalma sansın %20. Rabbim kucağını boş bırakmasın ama şuan test için erken yumurtlamadan 15 gün sonra bak

meryemsii_
        Canım daha çok erken gebelik oluşsa bile hemen belli olmaz bi aylık falan olsa o zaman tam net belli olur testte diğer türlü daha değerlerin az olduğu için olsa bile çıkmaz testler de ben istedikten 3. ayda hamile olduğumu öğrendim 5 haftalıkdı senin gibi sürekli acaba hamilemiyim diyordum testler yapıyordum negatif çıkınca acaba benm çocuğum olmucak mı diyor dum. Asla stres yapma çok önemli.. şimdi 23 günlük taze anneyim❤️ Allah hayırlı evlatlar nasip etsin💖

Cagmer kendi bildiğimi okuyacağımı nerden çıkardın. Fikir almak istedim sizce olabilir mi diye? Yapıcam edicem fikirleriniz önemli değil diye nerde yazmışım? Bi sonuç çıkmadı mı ki bildiğimi okucam demişim? Herkes yumurtalamadan önce şu şu diye yazmış tamam demişim. Yazık cidden ya..

Eslemim34 inşallah. Yorumunuz içimi ferahlattı. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 💕😍🌺

meryemsii_ ve canım sık ilişkiye girmeniz sperm kalitesini düşürür ya hamile kalamazsın bu yüzden ya da oluşan bebek Allah korusun engelli olabilir çünkü sağlıklı gebelik için sağlıklı yumurta ve kaliteli sperm gerekli. Yumurtlamadan 3 gün önce başla 1 gün yaşayın bir gün yaşamayın. Spermin kaliteli olması ve hareketli olması gerekli bu da sık ilişki ile mümkün değil