Sip85 Beti_07 miden bulanmıyor demek ki ne güzel benim hiç iştahım nyok zor yemek yiyorum. 7+5 haftalığım. 53 kiloyum hiç kilo almadım henüz ileride bakalım nasıl olacak
Beti_07 Sip85 mide bulantım yok şuanlık çünkü ilk zamanlar aşırı bulandı yani ben bilmiyordum hamile olduğumu ama meğer hamileliktenmiş. Şuan 85 kiloyum umarım 90ları geçmem doktoruma söyleyeceğim
Elifksknn beyzacmvrc yemek yiyemiyorum hamileliğim başlarında çok yiyodum 76 olmuştum sonra bı anda yemek yiyememeue başladım günde bi kere zar zor yiyorum 😂 doktorum bbile söylüyo hiç kilo almıyosun sen diue
Baymehal elaweannesi 90 ile hamile kaldım 93 ile doğuma gittim şuan 90 kiloyum kızım 2 aylık olcak 🥲 inşaallah veririm kiloooo
anne_88 elaweannesi 62 kilo ile hamile kaldım şu an 73 kiloyum. 31 haftalık hamileyim. Senelerdir 55 i zor gören ben rekor kırdım hem başlangıçta hem de şimdi 😅
Mouradi elaweannesi 56 kg hamile kaldım en son 33 haftamda 70 kg’dum. Doöum yaptım 1 ay olmadan 52 kg düştüm 😅 yalnız olduğum için bence hemen gitti kilolar
Rumiss elaweannesi takma bence canım ben 93 ile kaldım ilk zamanlar bulantıdan 87düştğm şuan 95kiloyum 37.haftadayız
bebekveannesiii elaweannesi 86 ile hamile kaldım 92 ile doğuma gittim bebeğim 7 ay oldu şu an da 78 kiloyum
Kardelen_espark gkcbrdk benim böyle beslenmem mümkün değil o yüzden size maşallah diyor başarılarınızın devamını diliyorum ☺️🤣