gkcbrdk Kardelen_espark bende 58 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum 27 haftadayım kafayı yicem kilo almayı nasıl durdurabilirim anlamadım çokta yemiyorum neden alıyorum bilmiyorum :( 1 günde yediklerimi ekliyorum bilen bi destek atsın ne yapmalı ? sabah 1 dilim buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 kaşık bal (ekmeğin kalan kısmı) 1 bardak süt Ara ögün 1 elma ögle 1 tabak bezelye yemeği 1 kase yoğurt yarım dilim ekmek ara ögün 1 tane mandalina akşam 1 dilim buğday ekmeği 1 kase mercimek çorbası 4 kaşık bezelye yemeği 1 kase yoğurt 3 tatlı kaşığı tahin pekmez gece 1 bardak ballı süt
Kardelen_espark gkcbrdk benim böyle beslenmem mümkün değil o yüzden size maşallah diyor başarılarınızın devamını diliyorum ☺️🤣
Sip85 Beti_07 miden bulanmıyor demek ki ne güzel benim hiç iştahım nyok zor yemek yiyorum. 7+5 haftalığım. 53 kiloyum hiç kilo almadım henüz ileride bakalım nasıl olacak
Patricia elaweannesi 36 haftadayız biz 78 kilo ile hamile kaldım şimdi 97 kiloyum. Çok enteresan bir şekilde 32. Haftadan sonra aşırı bir şişkinlik mevcut ama kollarım bacaklarım asla 20 kilo almış gibi durmuyor hatta arkadan baktıklarında hamile olduğum bile belli olmuyor. Ama bir göbeğim var inanılmaz artık taşıyamıyorum az kaldı diye dayanmaya çalışıyorum🫣 27. Haftama kadara pilates yaparken herşey iyiydi ama sonra rahim kısalığı mevzusundan yürüyüş bile yasaktı sanırım o beni etkiledi
elaweannesi Patricia doğuma kadar 100 olursun heralde aşko doktor ne diyor sağlıklı doğumlar olsun inşallah
Nur_6 @elaweannesi 102 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ay zayıfladım 97 ye düştüm 5. aydan sonra kilo almaya başladım şuan 33+4 haftalığız 103 kiloyum bebeğimin kilosuda 2550gr herkesin bünyesi bir değil kimisi çok kilo alıyor kimdi zayıflıyor hamilelik sürecine ve bünyeye bağlı
elaweannesi Nur_6 doktor ne diyor normal inşallah her şey sağlıklı doğumlar olsun bende 100 küsür olurum heralde doğuma kadar
Patricia elaweannesi doktorum hiç sıkıntı etmiyor çünkü 174 boyum. Göbeğim haricinde zaten şişlik var sadece bacağımda ve kollarımda yoksa kilo sadece göbekte. Dert etmiyorum inşallah normal doğurayım da bir an önce başka bişey istemiyorum
mervebyz elaweannesi Ben 79 ile hamıle kaldım suan 12+5 78 kıloyum cok kustum hıcbısey yıyemedım yenı yenı toparlıyom
Kubraon 67 kilo ile hamile kaldım suan 82 yim 29 . Haftadayiz doktorum fazla kilo aldigm yonunde baski yapiyor 😑 cevremdeki herkes normal oldugunu hatta kilolu gorunmedigimi soyluyor is yogunlugundab diyetisyene de gidemedm sizce normal bir kilo artisimi ?
Nur_6 @elaweannesi doktorum gayet normal diyor zaten bol proteinli besinler tüketiyorum yerkende abartmıyorum ama zaten bebeğin kilosu pletensanın ağırlı ve hamilelik ödemini göz önüne alınca gayet normal doğumdan sonra en az 7 kilo giyor demişti doktorum sadece abartmadan doğuma kadar en fazla 105 olabilirsin dedi diyetisyene gönderdi 2 haftada bir takip ediyorlar daha fazla kilo almayayım diye doktoruna gittiğinde diyetisyen desteği isteye bilirsin çok kilo almadan doğuma gitmek için
Hulyakkus elaweannesi 98 ile başladım 26 haftada 12 kilo aldım 🤭 yoğun diyet sonrası hamile kalınca yemeğe abandım 🤭