bsrabrna elaweannesi valla canım hiç düşünme öyle yiyip içiyorum ben valla hiçte düşünmüyorum. Düşünmeden yiyeceğim tek Zamam sanırım 🤪🤪
Edda28 Ben biraz kilolu hamile kaldım 88 le🤪 30. Haftadayız 93 olmuşum daha da 8 hafta var alırım heralde bir 5 kilo daha 😃
Mileykholin95 elaweannesi Boy 1.75 63kg start 76kg present continue Güzle kg aldım 😊 yanaklarım şiş gözlerim küçüldü 🤪
Hllty elaweannesi ben 53 ile hamile kaldım ama ilk 3 ayda 3 kiloyu verdim bulantı vs derken şuan 30 haftalık gebeyim 65 kiloyum
muallimehanimmom5 HipnozX valla ben neler yedim sütüm cok olmadı tahin helvası bulgur fena yedim ama kilo almadım zaten 7 ay geçti doğumdan eski kilomdan 1 kilo fazlam kalmıştı veriliyor zaten tekrar hamile kaldım
HipnozX muallimehanimmom5 benmde şuan oğlum 14 aylık. Ben de öyle bünye meselesi işte bünyen elverşliyse emzirrken daha da alıyosun bence bnm arkadşlrm gebeliktede aldılar emzirirken de
HipnozX muallimehanimmom5 gaz yapıyor diye çoğu şeyi yiyemedm aşırı derecede kolikti oğlum neler çektim. Sür yaosın diye hhiç bişey yiyemedm nerdeyse