AZRATALHAmoms Ceylanceylin bende genetik zayıfım önceki hamileliğimden sonra 1 ayda toparladım kendimi ama sadece top gibi göbeğim var desem yalan olur baya önümdeki göbekten bide arkamda var 🤯🤯😵
balkizinbebegii elaweannesi 58 ile hamile kaldım 69 um 30. Haftadayım. Ama şahsen yediğime içtiğime dikkat ettim bi de çok hareketliyim 🌸
AySe1991 İlk hamileliklerimde çok almıştım.Bu sebeple kilo verip gebe kalmak istemiştim ama plansız bir gebelikle 82 ile hamile kaldım.şuan 77 kiloyum 10. Haftamız.
Hernasipvaktineesirdir Pnryprk yaaa nasıl başardın bende 57 ile hamile kaldım şuan 12+3 haftalık hamileyim 57-58 gidip geliyorum. Senin gibi hiç almadan defteri kapatsam diyorum. Formülleri nedir canım 😍
Pnryprk Hernasipvaktineesirdir benimki biraz doğal yolla oldu 😅 şişkinlik hissim vardı yoksa benim de iştahım inanılmaz açık her şeyi az az yedim. Bir de tatlı kola abur cubur tüketmedim kilom sabit kaldı 👍🏻
Merva95 elaweannesi 81 ile hamile kaldım 12+4 haftalığız şuan 77 kg. Bırakın kilo alın ben kusmaktan beslenemiyorum bebekte etkileniyor. Kilo verilir sakın kafaya takmayın. Doğum esnasında 10kg gidecek zaten
Edda28 Bende 88 ile başladım 30 haftadayız 93 kilo olmuşum daha son haftalar var napıcam bilmiyorum en çok son zamanda kilo alınıyor hem bebek hem anne inşallah çok almam🤪
minnakbebem elaweannesi 65 ile hamile kaldım şu an yine aynıyım 20 haftalığız ilk aylar 62 olmuştum çünkü yiyip içemiyordum.
Gamzeeee16 elaweannesi Ahhh kanayan yaram resmen bu post 😂 61 le hamile kaldım 36+5 deyiz 85 kiloyum vücut yapım kilo almaya çok müsait Allahtan boyun uzun doktor problem olmaz diyor aöa bakalım