Ebrarliva Ebrarliva @elaweannesi ama ilk gebeligimde almıştı bu gebeligimde hamile bile olduğumu bilmeden çalışmaya gitmiş gurbette olan genç babamı kalp krizi nedeniyle kaybettik yiklidk 4 haftalık hakile olduğumu öğrendim taziyede. Daha sonra böbreklerden kum düşürdüm alalh düşmanıma vermesin. o bitti disim iltihaplandi dayablimaz agrilar cektim mecburen cekildi ve sonuç bu keşke böyle şeyler yasamasaydim da 20 kilo alaydim
Prenses_im47 Hanife61 ewet cnm kilo aynı sadece hegta farkı var sağlıklı olsunda bebişlerimiz çoğunu atlattık ztn☺️😉
yamix @Fatmapelit12345 Maşallah beslenme şekliniz nasıldı önerir misiniz Fatmapelit12345 mapelit12345″#p25800094
Fatmapelit12345 yamix Geceleri hiç yemek yemedim bazen midem bulanirdi açlık gibi bir hissiyat gelirdi o zaman bir dilim kaşar yerdim geri uyurdum onun dışında 3 öğün yedim kendimi birseye sartlamadim muz ve kaşar peynirinin çocuğa kilo yaptığını biliyorum var oldukça bu ikisini yiyorum onun dışında normal yedim hamileyim diye iki katı yemiyorum zaten midem almiyor
Novamom_ elaweannesi 29. Hafta 53 kilo ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum ama hiç kilo almamış gibiyim sdece karnım var hiç ödemim şişliğim vs yok
kahvekokusu_ yamix valla bebiş kilo alsın diye her gün ; kaşar ( bazen tost olarak bazen ekmeksiz ) , muz , soda , süt tüketiyorum . Yemek olarakta ayırt etmiyorum Allah ne verdiyse . Haftaya da artık hurmaya başlıycam doğum kolaylığı için .
Meloo35 elaweannesi 14.haftadayım 63 ile hamile kaldım 66 olmuşumdur 3 kilo aldım diyebilirim bende aşırı takıntılı bir insanım yani hatta bu yüzden bu sürecin keyfine varamıyorum .