pinarsabrii elaweannesi 71 ile hamile kaldım şuan 78-79 arası oynuyor kilom, 33+5 haftalığız😄 82-83 arası kapatmayı hedefliyorum inşallah😄
clover444 elaweannesi 3aylik hamileyken 63kiloydum 7ayliken 80kiloydum. şimdi tartıya çıkmıyorum morelim bozuluyor 🤦🏼♀️
Ftma-ozknr clover444 bende cıkmıyom doktorumdan cekınıyom sadece 😣😅 adam bana 5 aydan sonra gecede yemelere başlarsın sen dedı hakkın cok yok almaya dedı gece felan yemem bişey gündüz yedıklerımle şiştim zaten😅
Ftma-ozknr Sinemsa biz sınırsızlar olacac galıba aman ınanın takmıyorum sırf saglıkla dunyaya getırımde kızımı zaten cok zayıf bırı olamadım hep etıme dolgun boylu bırıyım kılomu duyan şok gecırıyor cok gosteren tarafım yok o yuzden aldıgımı versem yeter sızde cok takmayın sağlıkla kucagımıza alalım o yeter
FatosNazim53 elaweannesi 62 ile hamile kaldım. 58 e düştüm. Şuan 60. 24. Haftadayim. Henüz kilo almadım.
Elifksknn beyzacmvrc yemek yiyemiyorum hamileliğim başlarında çok yiyodum 76 olmuştum sonra bı anda yemek yiyememeue başladım günde bi kere zar zor yiyorum 😂 doktorum bbile söylüyo hiç kilo almıyosun sen diue
kahvekokusu_ yamix valla bebiş kilo alsın diye her gün ; kaşar ( bazen tost olarak bazen ekmeksiz ) , muz , soda , süt tüketiyorum . Yemek olarakta ayırt etmiyorum Allah ne verdiyse . Haftaya da artık hurmaya başlıycam doğum kolaylığı için .
gkcbrdk elaweannesi 27 haftalık hamileyim 58 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum çok hızlı kilo aldım ama gerçekten çok yemiyorum anlamadım yani :(