• Gebelik
  • Hamile Kaldığın ve Şimdiki Kilon 🫶

70ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum 28haftalık 🤭

ardaada kilo alımınız nasıl bir periyotta seyretti? Ben 68le hamile kaldım 23+5 yetim şuan ve 73 kg yim. Çok korkuyorum kilo alış hızımın artmasından

elaweannesi Ben 50 de hamile kaldim 53 kiloyum suan ama gorunurde hic bisey yok gobek vs cikmadi 11 haftalik hamileyim 🥰

Mysterons ben açıkçası öncesinde diyet yapıyordum 78 den inmiştim. Birden hamile olduğumu öğrenince açıkçası aman serbest diye biraz fazla yedim sanırım:)

1. Haftada 80 olmuştum. Sonrasında açıkçası çok dikkat etmeme rağmen bu aradaki 7 haftada sadece 4-4,5 kilo aldım. Şu an 36. Dayız

elaweannesi taklmayn kiloyu verirsinz 2 gebelikte 50 ile baslamstm 80 ile doguma girmstm sonra verdm şuan 3gebelik 7bucuk aylik 67 ile basladim 72 kiloyum saglikla doğsunlar kilo veriliyo

femme ben de 64 ile hamile kaldim suan 35 hafta bitti 71 kiloyum. Son ay 2 kilo aldım 🤭 sonralar hızlı aliniyor dikkat etmemiz lazm 😅

ardaada kilo alınır verilir, yeterki sağlıklı olsun kuzularımız 💕

elaweannesi
      98 le hamıle kaldım ılk zamanlar kustum verdim biraz sonra bırden aldım şuan 115 kiloyum resmen bir top oldum daha ne kadar alacam bilmiyom 🙈😣 35 haftalıgım kızçemde tombik olacak galıba önden gidiyor dedı doktor

elaweannesi
        49 la hamile kaldım 85 le doguma girdim belkide daha fazlaydı som ay tartılmamıştım dogumdan sonra 53e kadar düştüm şimdi ikinciye hamileyim 59 la hamile kaldım 5.ayım bitmek üzere 64 kiloyum yine 80 küsürü görürüm diye düşünüyorum