Plnpars HipnozX 2019 Aralık’ta oldum ameliyat sonrası 48 saat kalmam gerektiğini söylediler ilk gaz ve ilk wc cikisimi yaptım iyi hissettiğimi imza ile çıkmak istediğimi de söyledim ancak sağlık bakanlığı prosedürü olduğunu söylediler
teachervera HipnozX Cuma gecesi 11 de sezeryan oldum cumartesi öğlen taburcu oldum ağrım çok oldu 24 saat bile kalmadım özelde
2022bebeki HipnozX Mümkün değil o maliyetin altına girmez özeller. Gereklilik olsa bile bize kitlerler hesabi diye düşünüyorum 🤣
cahillesohbetikestim Ay demeyin ya 🥺 doğumda oğlum 14 aylık olacak geceleri bensiz zor duruyor bir gece yine idare ederiz de iki gece nasıl olacak bilmiyorum 🙄
HipnozX cahillesohbetikestim benim durumumda aynı inanın o yüzden üzüldüm böyle bişey duyunca dogrulu var mı sormak istedim
myangelson HipnozX ben özelde yaptım senin durumuna bağlı ben 24 saat bile kalmadım gaz cikartamadim diye cikartsaydim öğlen taburcuydum 🤦🏻♀️ ama akşam 5 gibi falan çıktık anca
HipnozX Dark ben geçen yıl özelde yattm bir gece yatıp çıktım devlette kuzenım yaptı 1 gece kalıp çıktı. Ben hep 1 gece zannediyordum şuan şok oldum
Dark HipnozX doktorun insiyatifine bağlı, sezeryan doğum için 2 gece hakkınız var Bana istersen çıkabilirsin genel durumun iyi dedi ben çıkmadım, evde yemek vs uğraşmamak icin 2 gece normalde ama yer açmak için çıkarıyorlar
cahillesohbetikestim HipnozX gidince bir sorayım bari doktoruma erken çıkma olasılığım olur mu diye hadi oğlum durdu diyelim ben onsuz iki gece nasıl dururum 🥺🤯
Elifgoktug1 HipnozX evet muhtemelen oyledir 3. Gun oglen muaynesinde cikis islemlerim baslatildi 2 3 gibi de cikis yaptik
cansualisa HipnozX 2018 de 2 gün kaldım süperdi geçende aradım hastaneyi suan cvp yok ben 2 gün kalmak isterim