yinehamile HipnozX 11 ay önce Ankara şehir hastanesinde doğum yaptım standart 2 gece yatırdıklarını söylemişlerdi.
Dark HipnozX doktorun insiyatifine bağlı, sezeryan doğum için 2 gece hakkınız var Bana istersen çıkabilirsin genel durumun iyi dedi ben çıkmadım, evde yemek vs uğraşmamak icin 2 gece normalde ama yer açmak için çıkarıyorlar
Sevimefealp HipnozX bende samsun kadın doğumda yapıcam pandemi başlamadan bir ay önce yapmıştım 2. Doğumu 2 gece kaldım merak ediyorum her hastane farklı bırda yakında doğum yapan varsa paylaşabilirmi
HipnozX Sevimefealp bugun yapan birinin kayınvalidesi dedi bana da 2 gece 3 gün gibi vişey dedi. Benim kuzenim yapmıştı geçen sene 1 gece yatırmışlardı şehir hastanesinde
HipnozX teachervera ben de çıkarken reçete vermediler o halde bizim fr aklımıza gelmedi evde 3 gün agrı ve acı çektim antibiyotk ve agrı kesici veriyorlarmış bilmiyordum. Çok zor geçmişti
inci_tanesi HipnozX Bizim bı tanıdık devlette yapti doğumu ertesi gün çıktı aksama doğru gaz çıkarmak önemli demişti
HipnozX inci_tanesi evet gaz önemli ama yatırma süreleri değişmiş. Doktorun izniyle de çıkılabiliyor bence