HipnozX Merhaba, Samsun doğum hastanesinde doğum yapan birisi pandemi bittiği için yatışlar 48 saat oldu dedi de, tüm hastaneler mi böyle oldu özeller dahil mi?
gygy1234 HipnozX ben cuma günü sezeryan olucam haftaya doktor dedi bi sıkıntı olmasa Cumartesi taburcu ederiz bende onu sordum yani özel hastane
HipnozX 2022bebeki anladm devlet böyle bir zorunluluk getirdi oAman, zaten özel yalandan bir gün daha bekletmez gibime gelmişti😃
HipnozX gygy1234 bencede özel hastane bir gün daha maliyete katlanmaz ve 2 gün gerçekten evde bir bebeği daha olanlara çok
2022bebeki HipnozX Mümkün değil o maliyetin altına girmez özeller. Gereklilik olsa bile bize kitlerler hesabi diye düşünüyorum 🤣
denizarenmom HipnozX evet evet donmusler hatta yengem sabah 9da girdi ondan once ya 1 ya da 2 gece suni aldi sezeryan dan sonra da 2 gece kaldi iste
Dark HipnozX öyleydi zaten ama 1 günde de çıkabiliyorsunuz. 2021 de doğum yaptım özelde 2 gece kaldim Devlette de yattım covid sonrası orda da doğum yapanlar 2 gün kalıyordu
HipnozX Dark ben geçen yıl özelde yattm bir gece yatıp çıktım devlette kuzenım yaptı 1 gece kalıp çıktı. Ben hep 1 gece zannediyordum şuan şok oldum
Cubukmakarna Zaten 2 gün. 2,5 sene önce 2 gün kaldım yine öyle olacak. Bazen çok iyiyseniz doktpr çıkarıyor. Ama hastane iyi ya. İyiki 2 gündü benim
AksuS Pazartesi günü özelde sezaryen oldum çarşamba günü çıktım 2 gece kaldık. Gebelik zehirlenmesiyle acil sezaryen olarak gittiğim için doktorum 3 gece öneriyorum dedi ama ben istemedim çünkü hastaneden çıkınca ağrılarım geçti resmen.