Ayayka Babykalamar şükür canım şükür olmasına şükür de 😅 işte diyorlar gelişimi iyi olan bebek sığmadığı için miğdeye baskı yapar ondan ekşitir bende diyorum acaba gelişmedi de ondan mı miğdeye baskı olmuyor Allah korusun 😅
Babykalamar Ayayka dr size her zaman boy kilo kontrolunu soyler zaten ultrasonda o yuzden korkmayin benim hamileligim muthisti valla son haftalardayim diye bunalmaya basladim sirf bu yuzden 2. Cocugu erken dusunuyorum🤣🤣🤣
poyrazin_annesi28 Ayayka Yok ama kendini uzersin bu şekilde o yüzden diyorum 🥲 İçeride bebisin sağlıklı olsun önemli olan o belirtilere takılma 🥰 Elalem çok konuşur onlara bakma sen
Ayayka poyrazin_annesi28 doğru diyorsun da işte ilk olunca böyle oluyor heralde herşeyden nem alıyorum biraz istemsizce 🙄😢
poyrazin_annesi28 Suelifemir saçmalamayın lütfen böyle bişey yok. Gelişim olmaması başka bişey yüzünden olmuş olabilir. Çok geçmiş olsun
poyrazin_annesi28 Ayayka Kız herşeye inaniyon mu sen öyle bişey yok. Gelişim olmaması başka biseyden. Benim kendi ablamın karnı davul gibi oldu içinden 2.500 kilo çocuk çıktı altı üstü
Ayayka poyrazin_annesi28 yok aynen o konuda doktorun dediğide sonradan geldi de aklıma demişti yapısal o diye iç karnının büyüklüğü küçüklüğüyle alakalı hatta demişti kişiden kişiye değişir demişti
deryarslan00 Ayayka aynen öyle falan düşünme alakası yok yani kilosuyla sağlıklı olsn da saç sonra çıkar 😂 sen şükret yanmam olmuyor diye millet neler çekiyorr
Ayayka deryarslan00 ona çok şükür canım zaten bin şükür 😅 ama merak etme bir kaç güne yazarım kesin buraya yanmam çok ne yapmam lazım diye 😅😂kendim kaşındım çünkü 😅
Asyabuse Ayayka eğer saçla gerçekten alakası varsa benimkiler rapunzelin erkek versiyonu olarak doğmalılar
Ayayka ikibaloglanannesi ay inşallah yanmadan devam eder ama bu posttan sonra zor gibime geliyor bakıcaz 😅😂😂
Symaaas Ayayka ilk defa duydum 😀 kız herkes bir olmaz benimde ekşimedi hiç ama oğlumun saçı yoktu ahahahjssj 😂 4 kiloya yakın doğdu 38 haftalıktı
zepbjk Ayayka hiç bi belirti de olmayabilir ona bağlamayın tamamen annenin bünyasiyle ilgili demekki hormon değişikliğini güzel karşılıyor vücut ne gzl