Ayayka Kızlar çok şükür 33 haftalık olduk ama miğdem hiç ekşimiyor ve yanmıyor korkmaya başladım bebek büyümüyor mu acaba miğdeme hiç baskı yapmıyor diye mi hiç ekşime olmuyor ? Yada kel mi ? 😅 böyle olan varmı aranız da hiç miğde ekşimesi yanması yaşamasa bile bebeğinin kilosu gelişimi iyi olan birde saçları iyi olan 😅
deryarslan00 Ayayka benimde hiç yanmam ekşimem olmadı 39+5 iz kilomuz geçen hafta 3300 dü yarın kontrolüm var doktorm doğuma kadar en fazla 3500 olur dedi. Ama saç konusunu bilmiyorm benimde kızım keltoş mu olcak 😅
TansuTalay Ayayka yokkız bnmde hiç bişey olmadı hatt bnm miğde bulantısı vs hic bisey olmadı 36+6 dayız 3100 kilomuzda hatta bi hafta önden bile gidiyo onla alakası yok bnce saçlada alakası yok cocuk kesenin icinde sonucta saçla ne alakası var miğdenin icinde değil 😃
Suelifemir Ayayka canım bende de olmuyordu umursamadım ve bebeğim kilo almamış gözlem altına aldı 2 hafta sonra gidcem almamışsa bebeği alacaklar bence üstüne düş derim ben düşmedim karnım büyümüyor
milatlas13 ay hiç öyle bir şey olur mu Allah aşkına😅 benim de midem hiç yanmazdı,ekşimezdi oğlum 4 kilo doğdu. ama saç konusuna bi şey diyemem, oğlumun saçları biraz seyrek.çok gür doğmadı
Ayayka milatlas13 ne biliyim ya diyorlar ki bebek büyüdüğü için miğdeye baskı yapar ondan ekşitir bende de ekşime olmayınca 😅
Ayayka deryarslan00 oh iyi çok şükür 😅 valla ben kel doğmuşum diyorum belki benimki de bana çekti ondan kel olacak hiç yanmam olmuyor 😅 kel olsun sıkıntı yokta gelişmediği için yanma olmuyor olmasında kelliğinden sorun olmaz 😅
MeltemEA Bacım buna oturda şükret Allahını seversen😅Gelişimlede saçlada alakası yok.Senin bünyen böyle.
Ayayka MeltemEA çok şükür çok şükür 😅 aranıyorum gibi hissettim şuan 😅 bunu yazdım ya buraya bir kaç güne yanmalarım başlar şaşırmam 😅
xxdlnxx Çok şükür benim de karnım da sanki bebek yok gibi hiç rahatsız etmiyor hareketlerinden sadece yaşadığını hissediyorum tam hayalimde ki hamilelik erkek çocuğun da rahat olursun derlerdi gerçekten de rahatım Allah güç kuvvet veriyor 36+4 teyiz 🥰🥰
Ayayka xxdlnxx iyi bari canım çok şükür 😅 benim kızım olucak Allah’ın izniyle ama demek ki bizimki de akıllı bıdık annesini rahatsız etmiyor 🥹🙏🏻
Emomm Suelifemir ne alaka Allah aşkına ya karnın büyümüyor diye bebeğin büyümemesi. Saçmalıyorsunuz bazen
Ayayka Suelifemir hadi ya bak herkes dedi alakası yok alakası yok saçmalama bilmem ne demek ki alakası varmış 🥹
Ayayka Suelifemir karın büyüme olayını sormuştum ama doktora da doktor dediki yapısal o kişiden kişiye değişiyor demişti
poyrazin_annesi28 Suelifemir saçmalamayın lütfen böyle bişey yok. Gelişim olmaması başka bişey yüzünden olmuş olabilir. Çok geçmiş olsun
usenmedimyaptimbirvelet Ayayka mide yanmasını çok istiyorsanız lütfen benimkini alın😂😂😂 ben istemiyorum çünkü
poyrazin_annesi28 Ayayka Yok ama kendini uzersin bu şekilde o yüzden diyorum 🥲 İçeride bebisin sağlıklı olsun önemli olan o belirtilere takılma 🥰 Elalem çok konuşur onlara bakma sen
deryarslan00 Ayayka aynen öyle falan düşünme alakası yok yani kilosuyla sağlıklı olsn da saç sonra çıkar 😂 sen şükret yanmam olmuyor diye millet neler çekiyorr
poyrazin_annesi28 Ayayka Kız herşeye inaniyon mu sen öyle bişey yok. Gelişim olmaması başka biseyden. Benim kendi ablamın karnı davul gibi oldu içinden 2.500 kilo çocuk çıktı altı üstü
Babykalamar Ayayka kiz bence sukret 32 haftaligim iki lokma yesem mideme tekme yiyorum nefes alamiyo yiyemiyorum bile bide yanmasin eksimesin bi zahmet ya🤣🤣
Ayayka Babykalamar şükür canım şükür olmasına şükür de 😅 işte diyorlar gelişimi iyi olan bebek sığmadığı için miğdeye baskı yapar ondan ekşitir bende diyorum acaba gelişmedi de ondan mı miğdeye baskı olmuyor Allah korusun 😅