Sedamete Ayayka bence sadece şükret canım sadece şükret kız mide yanması çok fena uykudan uyandıracak kadar kötü ve iğrenç bir şey şurup günde 3 ile sınırlı düşün
Ayayka Sedamete çok şükğr canım Rabbim çeken herkese şifa versin ama işte gelişimle bağlantılı olmasın da tabi yanmaması çok iyi bir şey Allah herkese yardım etsin sağlıkla bebeciklerine kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻🥰
Sedamete Ayayka amin canımcım ama emin ol gelişimle alakalı değildir o yüzden hiç paniğe gerek yok keyfini sür 🥰
Babykalamar Ayayka dr size her zaman boy kilo kontrolunu soyler zaten ultrasonda o yuzden korkmayin benim hamileligim muthisti valla son haftalardayim diye bunalmaya basladim sirf bu yuzden 2. Cocugu erken dusunuyorum🤣🤣🤣
Ayayka Babykalamar söylüyor aynen çok şükür ama bir aydır gitmiyorum bide bu haftalar da çoğalması lazım falan dediler ya dedim acaba bizimki küçük kaldı da ondan mı hiç ekşimedi benim ki 😅 maşallah canım darısı diğer hamileliklerine 🙏🏻🌺
Yelkovan1 Ayayka kız manyak Allahtan cezanımı istiyon alakası yok onunla dua ette yanmasın ben ejderyaa oldum ateş püskürüyom 🥵🔥
Ayayka Yelkovan1 😅 ya şükür tabi de gelişimine bağlayınca insanlar endişe ettim ha tamam vurmayın bana artık yeter 😅😂
SahrasMom311216 Ayayka allah iyiliğini versin kız öyle şey mi olur valla keşke bende senin kadar şanslı olsam içimde volkanlar patlıyor lav var sanki ejderha olup ateş püskürtesim var çok kötüyüm demek benim kızımda rampunzel gibi doğacak fjdjdbdj. Şaka bi yana herkesin hamileliği kendine özel kimisi çok rahat geçirirken kimileri de benim gibi sürünüyor işte😄 sağlıkla gelsinler
Ayayka SahrasMom311216 amin sağlıkla gelsin hepsi Allahım sana da midenede şifa versin 😅 gelişimi önemli benim için ya ona bağlıyorlar da yoksa kel olsun bizim olsun sağlıklı olsun sıkıntı yok 😅
Ayayka dtcanannn eyvah iyice karıştırdım ortalığı 😅 şimdi şöyle bebek büyüyor ya git gide bu yüzden rahme sığmayıp miğdeye baskı yapıyormuş ve miğde yanmaları ondan olurmuş özellikle de bu haftalar da artarmış. Ben de acaba bebeğimin gelişimi durdumu büyüme di mi ki miğdeme baskı yapmıyor da miğdem hiç ekşimiyor diye düşündüm 😅 benim için önemli olan gelişim kısmıydı. Bir gurup insanda bebek kel olursa hiç miğde yanmaz çok saçlı olursa mide çok yanar diyor 😅 ama benim endişem sadece gelişimiyle alakalı kelde olsa evladım yani 😅
EmineDefneGokce Ayayka kız kellikle ne alakası var kızımda ağlıyordum mide yanmasından saçsız doğdu 😂
Ayayka EmineDefneGokce 😅😅😅 oh oh iyi bari alakası olmasın zaten ya saçı geçtim de zaten kel de olsa rapunzelde olsa evlat yapcak birşey yok 😅 gelişime bağlıyorlar ya ondan endişe ettim 😅
Yenianneeee Bence hiç kuruntu yapma canım. Bende hiç ekşime yanma yaşamadım 35 haftalığım daha bugün gittim doktora her şey normal çok şükür. Bende bazen diyorum hamileliğimin başından beri gece tuvalaete bile kalkmadım bu bile bşr ara beni panik etmişti 😂
Ayayka Yenianneeee ya aynen işte hani bu belirtileri gelişmeye bağlıyorlar ya insan ondan zaten endişe ediyor 😅
dtcanannn Ayayka mide kaslarını gevşeyince asit yemek borusuna gidiyor ondan oluyor 😃 bende 32. Haftadaym bende de mide yanması cok yok cok şükür 🤲🏻 Yediklerimizlede alakalıymış