2prensesannes Busra347snmezz şuan benim durumumda o öğrenemedik kapalı sırtı dönük popo altndan bakyrm dedi boş ama net diyemem dedi doğumda süpriz de yapan çok hastamiz var dedi
selinsmother 16+6 da öğrendim ama detaylıyı bekledim 20 ve 21 haftalarda da aynısı denince emin oldum 😂 4 doktor aynısını demeden bişey almadım 🐣
beyzariibyk Biz 12+6 da oglumu öğrendik şükür kizlar daha utangaç oluyor diyorlar 😀 16. Hafta öğrenmek icin güzel bi hafta
Nerimandemir_01 aslisevdi 15. Haftada tahmin etti doktor ama büyük ihtimal kız dedi 17. Haftada kesin kız dedi 😀😀belli olur yani tabi bebegin pozisyonunda önemli
busrabrbr aslisevdi dün kontrolümüz vardı 12+3 doktor erkege benzetti çıkıntı görüyorum dedi 1 ay sonra tam net konuşuruz dedi 🥰
Psikologaylin Diidosd merhaba 3 lü tarama yapılma sebebi nedir acaba herkese mi yapılıyor yoksa 2lide herhangi bir sorun görülünce mi yapılıyor ?
Diidosd Psikologaylin normalde evt. 2lide bir sorun görüldüğü takdirde. Ama ben ikilinin zamanında gidemedim. O yüzden üçlüyü çağırmıştı.
Atmacabebek Psikologaylin tam da benim sormak.istedigimi sormussunuz bende arkadaşımla 2 li taramayı beraber yaptırdık ondan 3lüyide istemişler bana bişi demediler
tgc-52 aslisevdi 12+6 da gitmiştik bebişim göstermedi bacak arasını 🤭 16+6 olunca randevumuz var inşallah gösterir çok sabırsızlanıyorum oğlum/kızım diye sevmek için 🥰❤️🤗 . İnşallah sizinki gösterir 🤗