Diidosd aslisevdi benim 16 haftada yani bugün üçlü taramamiz vardı. Radyoloji uzmanı baktı. Ama benim yetkim yok dedi. Ama kıza benziyormuş. Eğer bebeğin hareketliyse ve sırtını dönmez ise söyler diye düşünüyorum 💗
Psikologaylin Diidosd merhaba 3 lü tarama yapılma sebebi nedir acaba herkese mi yapılıyor yoksa 2lide herhangi bir sorun görülünce mi yapılıyor ?
Busra347snmezz Hillary bazen de göstermiyor benimle aynı gün doğum arkadaşın da erkek ti 9 ay boyunca göstermemiş
Symaaas Hillary evet 10 hafta ben gördüm doktorum güldü 12 de net bir şekilde gösterdi evet erkek dedi cidden erkek erken belli ediyor 🥰
2prensesannes Busra347snmezz şuan benim durumumda o öğrenemedik kapalı sırtı dönük popo altndan bakyrm dedi boş ama net diyemem dedi doğumda süpriz de yapan çok hastamiz var dedi
Ceylanmehmet Bende 15+6 da yani cumartesi günü öğrendim kızım olacağını tatlı bişeyler yiyip git hareketli olur gösterir ipeğim çok hareketli olduğu için hiç saklamadı kendini 😍
Emiine61 aslisevdi normalde 16.haftada öğrenirsin canım eğer saklar göstermezse bir sonraki kontrole 🙂🙂
Dilaracngzz aslisevdi tam 17 haftamda öğrendim 12 haftalıkken Erkege benziyor dedi ama bı tane kızım olucakmis Allah’ın izniyle
Lyamayy 12+3de bacak arasına bakmadan ihtimalde bulunup Bu hafta her iki cins bir birine benziyor , ama bucak falan bakışıyla sadece kıza benzettim dedi doktorum.Değişirmi ?
Cennetkpln hanımlar bugün 13+3 olduk doktora gittik göstermedi poposu dönükmüş sizce dönükse kız mıdır öyle bir şey var mı
OnurBurcu93 aslisevdi 16 haftalıkken netleştirdi doktorumuz neyi canınız istiyorsa onu yiyin ve gidin bana çikolata ye git demişlerdi fakat hamileliğim tuzlu ağırlıklı geçtiği için kızım yüz üstü yatmıştı görememişlerdi 😄bir sonrakinde tercihim simitten yana olmuştu görebilmiştik şimdi 1 ayımız kaldı sağlıkla gelsinler🥰