aslisevdi beyzzsenturkk evet kontrolden önce tatlı şeyler yedim gösterdi kızmış 💕 doktor pembe kıyafetler almaya başla dedi 🥰
Eda6 aslisevdi Göremeyen anlayamayan doktorlara şaşırıyorum benim doktorum 6.haftada tahmin etti doğru çıktı 12.haftada netleşti ☺️
Diidosd Psikologaylin normalde evt. 2lide bir sorun görüldüğü takdirde. Ama ben ikilinin zamanında gidemedim. O yüzden üçlüyü çağırmıştı.
Mrvctn Aynı ayda hamile kalan 3 arkadaşız (eşlerimiz aynı işte çalışıyor öyle arkadaş olduk) ikisi de 12-13. Haftalarda öğrendi ikisi de erkekmiş. Her muayeneye bi umutla gidip boş dönüyordum göstermiyordu 🥹 17. Haftamda öğrendim kızımı 🌸🫶🏻
en_guzel_emanetlerim aslisevdi bugün 13+4 günlük olduk eğer değişmezse bugün öğrenmiş olduk detaylı ultrasonda sizce ne cinsiyeti
NURVaqif aslisevdi bu gün 12+4 doktorum 99% kız olduğunu söyledi kısmet olursa prensesimiz olacak 🙏❤️🥰 derisi tüm isteyenlere inşallah
Zmlov3 aslisevdi ben bugün gittim ama bişi demedi doktorumuz haftaya üç ay bitsin öyle söylerim dedi cinsiyetini bazı doktorlar söylüyor ama benimki biraz bekletiyo bı heycan gittim beklicez artık 😀
Aynenkanka aslisevdi belli olur kesin öğrenince bize de yaz 🥰 ben 10. Haftada ultrason yapılırken gördüm pipisini🙈 doktor tahminde bulunmamıştı erken diye. İkili testte de söylemediler 12. Haftada. 14. Haftada söylenmişti bana da erkek diye 😁♥️
anneligedair hafta da emin olmamakla beraber kız dedi doktorum, ondan öncesinde de göstermiyordu zaten. 19. haftada artık net kız mı diye sordum. bebeğin pozisyonundan dolayı net söyleyemiyorum ama kız diye tahmin ediyorum dedi. ki doktorum da baya tecrübeli yıllardır bu işi yapan bir doktor. şu an 20+6 olduk kız olduğunu düşünüyorum öyle ümit ediyorum yani.. burada cinsiyet tahmini yapanların çoğu da erkek demişti 🙈