35-altinkalp Tugceee95 muayeneniz ne zaman zam geldi mi acaba ben 2 gün önce gittim henüz gelmemişti merak ediyorum ne kadar olacak acaba doğum ücreti ve muayene ücreti 😂
Tugceee95 35-altinkalp yok en son yılbasndan once gttım bıdaki muaynem ay sonu zam gelıcekmı hıc dusunmedm🙈 bende dogum için fiyat alıcam gıdınce bakalım ne kadar acaba cok merkedıyorum😅
Denizci Tugceee95 @35-altinkalp Bende ekol İrfan beye gidiyorum muayene ücretine şuan zam gelmedi ayın 15 inden sonra yeni hastaneye geçtiklerinde zam ve doğum ücreti kesin belli olucakmış hatta bu hafta toplantı yapılacakmış zamlarla ilgili 😊
melikessuuu Tugceee95 doğum ücretini hiç sormadım ama muayene ücretine yeni zam geldi önceden 350 gibi birşeydi şimdi 400 olmus🤷🏻♀️
CerennnK Medicalpoint Gülin hanıma gidiyorum. Aklınızda soru işareti kalmıyor sorduğunuz her soruya sakinlik ve tatlılıkla cevap veriyor.
Tugceee95 melikessuuu Hii ozaman olablir cnkü bende 13+4 üm hemen hemen denk geliyor 😅 Saglıkla gelsinler ınsallah cinsiyetıniz ney 🥰
queenmerve Tugceee95 kime gidiyorsunuz orada peki bende arayıştayımda 2023 için mi 400 tl muayene ücreti
Tugceee95 queenmerve 3 aydır gıdıyorum csnm ben basından beri ordayım gttgımden beri 400 lira verıyorm muayne ucreti zam geldimi hic bilmıyorum genuz randevum ay sonu Sadık Sözdinler var cok memnunm tavsıye ederim
Ersagununannesi Tugceee95 ben karşıyaka’da özel başkent hastanesine gidiyorum. Baştan takipliyim doktorum çağdaş çöllüoğlu ben çok memnunum.