Tugceee95 queenmerve 3 aydır gıdıyorum csnm ben basından beri ordayım gttgımden beri 400 lira verıyorm muayne ucreti zam geldimi hic bilmıyorum genuz randevum ay sonu Sadık Sözdinler var cok memnunm tavsıye ederim
Meloo35 Tugceee95 İzmir Ekol Hastanesinde İRFAN beye gidiyorum çok memnunum aşırı ilgili ilk gebeliğim 💖
Denizci Tugceee95 @35-altinkalp Bende ekol İrfan beye gidiyorum muayene ücretine şuan zam gelmedi ayın 15 inden sonra yeni hastaneye geçtiklerinde zam ve doğum ücreti kesin belli olucakmış hatta bu hafta toplantı yapılacakmış zamlarla ilgili 😊
Tugceee95 Denizci hımm abladım canm tesekkrederm bende arayıp sorcaktm yenı hastaneye gecldimi diye ay sonu randevum gercı saglkla gelsnler ınsalllah bebısler
Denizci 35-altinkalp Ay inşallah şubatta doğumum ama ne kadar ayarlamam gerek bilmiyorum stres oldum iyice 2 gün önce randevum vardı İrfan beyle öyle konuştuk kendiside makul bi zam yapılacağını söyledi 😊
Denizci Tugceee95 Rica ederim, amin inşallah şubatta doğumum belirsizlik benide strese sokuyor 15 inden sonra tekrar gidicem çok merak ediyorum
35-altinkalp Denizci irfan hocam dediyse güvenmek lazım benimde Mart’ta inşallah doğumum hayırlısıyla alalım kucağımıza 🙏🏻
Tugceee95 Denizci Allah bır avazda kurtarsın ınsallah benım daha var temmuz bası gozukuyor suanlık ama dedgin gibi ınsan kendını ona göre ayarlamak istiyor bende merkedıyorm acaba dogum paket olrakmı ıste footrfcı vesaıre olarak yoksa sadcee dogummu acaba
mutluebeveyn Kubra_aa35 Ben gidiyorum Tınaztepe Galen Hastanesine muayene ücreti 440 Tl Doğum ücreti de 10000 dediler fakat ay sonunda zam gelecekmiş. Çok memnunum.
Filztncy queenmerve evet çok memnunum doktorum çok iyi açıklayıcı herseyi soruyorum yardımcı oluyor yeni fiyatlar epey zorlayacak gibi 14 bin doğum suan 675 tl muayene ücreti olmuş doğuma da nasipse 40 gün kaldı siz hangi surectesiniz
queenmerve Filztncy ben 5 aylık hamileyim doktorumu galiba değiştireceğim fiyat yüzünden:( Haftaya şükran kopala randevu aldım bakalım ne diyecek bakacak mı bana bazı doktorlar bakmak istemiyorlarmış ama :(