Tuccceee excitedmom- gönlümde hep ilk oğlum olsun diye geçerdi sonra kız çocugu hevesi başladı bianda 🤣🤣🤣 ilk çocugum rabbim hayırlı evlat versin inşallah
asiyerz excitedmom- hamile olduğumu bilmeden önce rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm ve şimdi bebeğimin cinsiyeti erkek :)
zeyneppp001 excitedmom- dun gece ruyamda erkek oldugunu gordum. Haftaya kontrolum var bakalim belki bi sey soylerse doktor tutucak mi 😄
_sevdatsn excitedmom- bende rüyamda erkek gördüm cinsiyeti de erkek Şuan nasipse 10 gün sonra kavuşacağım 🥰
Emomm excitedmom- ben erkek bebek görmüştüm. Daha hamile bile değildim.2 ay sonra hamile kaldım. Kızım oldu 😍
hayalperest2310 excitedmom- valla eşimin hep kızdı hayali benim erkekti belki çok istediğim için rüyada erkek görmüş olabilirm 😂😂😂
Bsra___ excitedmom- hamile olduğumu bile öğrenmeden rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm , cinsiyeti kesinleşti erkek 😌
GamzeMeryemm58 Rüyamda 3 kez kız gördüm öyle güzeldi ki şimdi belli değil 17.sinde randevum var belli olunca yazacağım bakalım tersi mi olucak 🤔🫠
excitedmom- GamzeMeryemm58 haber vermeyi unutma kuzum . Umarım gönlünden geçen olur 🌸 kaç haftalık oluyorsun ayın 17 sinde
ZeynepNilDuran excitedmom- evet işk gebeliğim olduğu için bir tercihim yoktu. Ne olsa sevinecektim kız olması daha mutlu etmedi desem yalan olur 🥰
Suheda_4406resul excitedmom- ben hamile kaldım kalali rüyamda defalarca oğlumun olduğunu gördüm tam tersi kız bebek istiyordum doktorum oğlum olacağını söyledi tesadüf yada değil ben rüyamda gördüm ve gerçek çıktı