qwerty2 excitedmom- ilk bebeğimde rüyamda hep erkek doğurmuştum kızım oldu. İkinci bebeğimde de hep kız bebek doğurup emzirdim cinsiyeti kız 🥰 rüya işte 🤷
Tugba54_ excitedmom- ben hep bir kızım olsun istedim sonra hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğim andan itibaren oğlum olacağını hissettim hatta emindim rüyalarımdada 2 defa erkek bebek emzirirken falan gördüm şimdi oğlum olucak inşallah 🤭💙
Aselsmoms excitedmom- kızıma hamileyken kız gördüm rüyamda ama şimdi oğluma hamileyim kız görmüştüm yine emziriyodum hatta 🤣
myangelson excitedmom- ilk çocuk olduğu için cinsiyet farketmiyordu bize oğlumuz oldu cennette bizi bekliyor 🤍
tugcee0 excitedmom- ben gördüm canım kucağıma bi erkek çocuk verdiler adı da eray dediler doğru çıktı benimde oğlum olacak 🐣
excitedmom- GamzeMeryemm58 haber vermeyi unutma kuzum . Umarım gönlünden geçen olur 🌸 kaç haftalık oluyorsun ayın 17 sinde
GamzeMeryemm58 excitedmom- 18.haftalık teyzesi o zamana 5.ayımız olucak inşAllah bize göstermediği cinsiyetiyle ne gibi süpriz yapıcak bakalım :)