excitedmom- Hanımlar rüyanızda oglunuzun olduğunu gorup gercekten oğlu olan oldu mu ya da tam tersi erkek görüp kizi olan oldu mu genelde rüyaların tersi olur derler ama sizlerde nasıl oldu🤷🏻♀️😄
ZeynepNilDuran excitedmom- ben hem hamile olduğumu bilmeden hem de hamileliğimi öğrendiğimde rüyamda erkek bebek doğurduğumu görmüştüm. Hatta 16. Hafta da doktor bebeğim erkek olduğunu söylemişti . Sonra kız olduğunu öğrendik ☺️ hatta çevremde bir kaç kişi de rüyalarında erkek gördü ama bebeğimiz kız 🥰
Kleopatra- excitedmom- Kız gördüm, oğlum oldu. Rüya konusunda özellikle cinsiyet içeren rüyalara inanmıyorum ben. Hani kız görünce de kızım olacak demedim çünkü bilinçaltıyla da alakası oluyor genellikle. 🌴
gokturkmom Tam tersi derler😂 ben kız bebek gördüm hatta çok gerçek gibiydi kesin kız diyordum erkekmiş😂😂
ZeynepNilDuran excitedmom- evet işk gebeliğim olduğu için bir tercihim yoktu. Ne olsa sevinecektim kız olması daha mutlu etmedi desem yalan olur 🥰
hayalperest2310 excitedmom- valla eşimin hep kızdı hayali benim erkekti belki çok istediğim için rüyada erkek görmüş olabilirm 😂😂😂
Bebis12929e excitedmom- ben hep kız olck diye hissediyordum rüyada kaç kez erkek gördüm ve erkek çıktı 💜