busraylcn Aaaysee birde sizin kaçıncı hafta şu an benim 22. Haftadayım detaylı ultrason için soruyorum siz kaçıncı haftada gittiniz neler yapıldı nelere bakıldı detaylı ultrasonda
Aaaysee busraylcn su an 24+5 im canım geçen hafta 23 +3 de gittim 24 e kadar süresi var,bebeğin her seyi inceleniyor sırtı,parmakları,kolu,başı aklına ne geliyorsa işte bir sorun var mı düzgün mü rahatsızlık vs var mı diye yarım saat sürdü nerdeyse
busraylcn Aaaysee yaaa inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız fiyatı sorunca bu postun altına yazar mısınız tekrardan en azından banada fikir olur 😊peki park hospitalda eski fiyat olarak ne diyordu doktorlar
Aaaysee busraylcn sorduğumda yazarım canım insaAllah ama hiç fiyat sormadim eski fiyatı da bilmiyorum yani 😊
busraylcn Aaaysee peki onun ücreti ne kadardı genelde ortalama 700 800 diyorlarda onuda devlette olmak istemiyorum ki her devlet hastaneside yapmıyor diye duymuştum
busraylcn Ea7972 doğumunuz ne zaman oldu acaba ne kadar bir ücret ödediniz memnun kaldınız mı yani ilgi alaka memnuniyet açısından soruyorum
Aaaysee busraylcn bin tl den aşağı yok canım maalsef tam fiyatını bilmiyorum çünkü aynı zman da ben hem detaylı ultrasona hemde bi kaç test oldum hepsini bir ödedik 2.900 tuttu ama testler pahalı tahmini 1.900 testler tuttu detaylı da bin tl,daha aşağı sanmıyorum ama daha yukarı da değildir bin tl yani
Nazlison Park hospitalda doğum ücreti 7,5 diye duymuştum ama şuan yükselmiştir ben Münihe yücele gittim bir kaç defa ama bir arkadaşım doğumda ondan yana sıkıntı çekti diye bir soru işareti kaldı aynı zamanda devlet takipliyim münihede 6 bindi doğum
User00 busraylcn ben de park hospital e gidiyorum. Gözde hastanesine karşı antipatim olduğu için başka da şansım yoktu zaten. Doktorum dogum iznine ayrıldı, yine o hastanede meral hanım a geçtim. Fena değil şimdilik bakalım
busraylcn User00 peki doğum ücreti hakkında bilginiz var mı acaba park hospitalda ocak zamlarından sonra
User00 busraylcn yok maalesef ama muayene ücreti değişmemiş ocak ayında, aralikla ayniydi. Dogum ücretini de bir sonraki kontrolümde sormayı düşünüyorum doğuma yakın olacağı için