User00 busraylcn ben de park hospital e gidiyorum. Gözde hastanesine karşı antipatim olduğu için başka da şansım yoktu zaten. Doktorum dogum iznine ayrıldı, yine o hastanede meral hanım a geçtim. Fena değil şimdilik bakalım
busraylcn User00 peki doğum ücreti hakkında bilginiz var mı acaba park hospitalda ocak zamlarından sonra
User00 busraylcn yok maalesef ama muayene ücreti değişmemiş ocak ayında, aralikla ayniydi. Dogum ücretini de bir sonraki kontrolümde sormayı düşünüyorum doğuma yakın olacağı için
Zeynepkilic busraylcn Gözde Hastenesine Gidiyorum Selma İnat Çapkın 18 aylık oğlum var şimdi 26+4 hamileyim kızıma oğlumu Selma da doğum yaptım çok memnun kalınca yine onda devam ettim
Zeynepkilic Nisan 24 gibi doğumum var Allah izin verirse Gözde Hastanesi Selma İnat Çapkın da olacağım doğum ücreti 8 buçuk dediler askeri personel indirimi ile 7 buçuğa düşüyormuş bize Aralık ayı fiyatı henüz güncellenmedi dedi 19 Ocakta sormuştum
Aaaysee Zeynepkilic Canım gözde hastahanesi 2.depremden sonra faaliyete kapanmış diye duydum bilgin var mı acaba? Adıyaman da mısın yani hastahanelerden haberin var mı
Zeynepkilic Aaaysee aynen Adıyaman’daydım Kayseri’ye geçtim ben hiç hastane kalmadı gözde hastanesinde çalışanlarda hep gitmişler Selma hocaya gidiyordum oda Ankara ya yerleşmiş 😞 belli bir yeri yıkılmış çünkü gözdenin
Aaaysee Zeynepkilic evet ama park hospital duruyormus ben Meral keskiye gidiyordum story atmış işte hizmet vermekteyiz diye
Zeynepkilic Aaaysee Çok şükür rabbim korusun inşallah bugünler gitsin bidaha kimseye yaşatmasın çok zor 🥹