OzgeSrc Minikalbim111 oo gec bile kalmissiniz hemen hazrlayin😟 son evreye girmissiniz heran hersey olabilir cantaniz hazirda dursun
Minikalbim111 OzgeSrc inşaAllah hazırlıklarım eksik daha benim ped ve bebegin bezi falan atlet iç çamaşırı falan eksigim var
aseldurununannesi_ Freshmomy kumaşı pamuklu yumuşak çok beğendim baskılar belki zamanla solar ama zaten az giyecekler 450 TL hepsi 12 parça idi ☺️
yagmur089 Minikalbim111 gec bile kalmissiniz hazirlayin hemn derim yani heran hersey olabiliyor bende 28 haftada baslicam inşallah
bebek_firarda yagmur089 28 çok erken değil mi. Ben 30 a gircem çantam ve isimli hastane çıkışı hazır değil daha eksiklerimde var😂beşiği dolabı gelmedi henüz
OzgeSrc Minikalbim111 benimde bu saydiklariniz eksik 🥲 ama elimde olanlari koyabildigim kadar koydum insanin basina ne gelecegi belli olmuyor dursun hazirda :)
yagmur089 bebek_firarda benim ilkinde 28 haftamda erken dogum riskim vardi heran dogum olabilir diye hic bsy hazirlammamistim bunda erken hazirlamak istiyorum ne olur ne olmaz diye erken hazirlamk en iyis hazirda dursun istiyorum
yagmur089 bebek_firarda ben yavaştan pusetini fln hazirladim bez ıslak mendil hazir geldi bi kıyafet leri kaldi onuda ya bu ay yada obur ay almayi dusunuyorum inşallah yikayip hazirlicam
Btlklnc Seherselim Aa cok tesekkür ederiz babamız karar verdı 👼🏻Kutadgu Bilig’den gelıyor mutluluk veren anlamında
Sinemozy Tugceee95 amin hepimizin inşallah tasarımfeyza sayfasından yaptırdım tavsiye ederim kumaş kalitesi olsun desen geçişleri olsun çok içime sindi 🌸