Sinemozy Tugceee95 amin hepimizin inşallah tasarımfeyza sayfasından yaptırdım tavsiye ederim kumaş kalitesi olsun desen geçişleri olsun çok içime sindi 🌸
OzgeSrc Minikalbim111 benimde bu saydiklariniz eksik 🥲 ama elimde olanlari koyabildigim kadar koydum insanin basina ne gelecegi belli olmuyor dursun hazirda :)
yagmur089 bebek_firarda benim ilkinde 28 haftamda erken dogum riskim vardi heran dogum olabilir diye hic bsy hazirlammamistim bunda erken hazirlamak istiyorum ne olur ne olmaz diye erken hazirlamk en iyis hazirda dursun istiyorum
bebek_firarda yagmur089 erken doğum riski varsa tabiki hazırlaman çok normal. Nolur nolmaz diyip geç vakte bırakma bencede
yagmur089 bebek_firarda ben yavaştan pusetini fln hazirladim bez ıslak mendil hazir geldi bi kıyafet leri kaldi onuda ya bu ay yada obur ay almayi dusunuyorum inşallah yikayip hazirlicam
bebek_firarda yagmur089 bende baya bişey hazırladım ama eksikleride çok. Yıkayıp ütülemek için bi üç dört hafta daha beklerim herhalde
bademli_puding OzgeSrc bizim cinsiyetimiz belli değil perşembe randevum var inşallah belli olurda bende yaptırırım 🥰