Bebisinizz pinar_033 ben direkt bu takımı sordum siz belki başka bir takımı sormuşsunuzdur çok model var çünkü
dilos011 Seda020921 nerde yaptırdınız acaba sayfa ismi ücreti ne kadar Birde Bejde Böyle ponponlu arıyorum da erkek için
Dyggg Momyyyrabiss luladesing_ sayfasından yaptırdım geçen hafta çarşamba günü yaptırdık bugün kargoda dağıtımda 425₺ yaptırmıştım 🫶🏻
Hanife61 Leilani ayyy çok teşekkür ederiz mescidi aksadan aldık aslında. Uzak varılacak son nokta demek☺️
Prens_annesi18 OzgeSrc düzelmezsi o kadar zor ki cocugunun saglıgını sormayan Bi kere gördü 5 aydır görmeyen Bi babayla nasıl düzelir ki boşanma davası açan Bi eşe ben eş demem ki… 😔
OzgeSrc Ozlem77 kıslik degil canim oyle kalin degil ayrica mayista cok sicak bi ay degil. Bu arada sayfalarda her kumas cesidini bulmak mumkn
Prens_annesi18 OzgeSrc Aminnn ailesinede versin hidayet hiç biri görmedi eşimin ailesi cocugumun ahı çıksın inşallah
OzgeSrc Prens_annesi18 ahh okudum postlarini smdi kuzum 😭 Allah yanlarins komasin insallah beddua ediyorum icimden. Ne olur uzulme sen Allaha birak