OzgeSrc Prens_annesi18 ahh okudum postlarini smdi kuzum 😭 Allah yanlarins komasin insallah beddua ediyorum icimden. Ne olur uzulme sen Allaha birak
Prens_annesi18 OzgeSrc tabiki herşeyin bir zorlugunun güzelligi var elbet sabr gerk güçlü bir anne olarak yaşıyacagım 😔
ExcitedMomm Crnn_1 Çok hoşmuş bende sipariş vermeseydim bu tarz mı isterdm diye bir kafa karışıklığı yaşadım🙈 Ne kadara yaptrdnz ?
ExcitedMomm OzgeSrc Bizim hastane çıkışımız da bu olacak Asil Yiğit olarak henüz gelmediği için direk modeli gönderdim 🥰
Crnn_1 ExcitedMomm çok teşekkür ederim ben de başka yerden sipariş vermiştim aslında ama son anda yapmadan iptal ettim :D
ExcitedMomm Crnn_1 Aaa fiyatta uygun gbi ben yastık tulum ve zıbın olarak aralıkta sipariş verdm 550 tlydi. Ücretleri aynı sanrm Hala başlamadılar sordum dün ama çekiniyorum böyle şeylerden sağlık olsun 🥰
Dyggg Momyyyrabiss luladesing_ sayfasından yaptırdım geçen hafta çarşamba günü yaptırdık bugün kargoda dağıtımda 425₺ yaptırmıştım 🫶🏻
OzgeSrc Brck0303 cok tesekkurler🌸 instgram Hobidik babykids sayfasina yaptirdim 1 hafta once 250 idi. Dun burda soran arkadaslar olmuşlar heralde zam gelmis sizde bi sorun sterseniz🙂
dilos011 Seda020921 nerde yaptırdınız acaba sayfa ismi ücreti ne kadar Birde Bejde Böyle ponponlu arıyorum da erkek için
Seda020921 dilos011 canım ben once turkıyeden sipariş verdim ama memnun kalmadım kalıtesizdi bunlar bulgaristandan annem yaptirmiş ve kaliteside cok iyi fiyatı 120lv yanı 1225tl fln yani tanıdınız varsa söylerim yaptırdımız yeri