Linraem 34 üncü haftama giricem çanta hazırlamadım henüz hastane çıkışı 3 set kutu alındı aldığınız ürünlere mi yazdırdınız yoksa onların elinde mi var kıyafet
Aysehsdmr OzgeSrc çok guzwl nereye yaptiylniz acaba benimde kizimolacak Allah’ın izniyle daha isim bile bulamadık. İsmi de güzel maşallah sağlıkla gelsin 🌼🤗
OzgeSrc Aysehsdmr cok tesekkur ederim 🥰🌸 instgram hobidik babykids sayfasindan yaptirdim. Ahh bu isim derdi bende inanin 34 hafta oldum daha yeni karar verdim :)
OzgeSrc Sergen isminn guzelligine Allahim 🤲🥰 hep aklimdaydi varua Dua ismi :) bu arada hastane cikisiniz cok tatli olmuş saglikla giysin Dua Hanim 🌸
yagmur50 Sergen çok güzel olmuş maşallah ben söylediğiniz sayfaya baktım ama ne mesaj kabul ediyor nede yorum nasıl iletişime geçtiniz fiyatını soracaktım
Bebisinizz pinar_033 ben direkt bu takımı sordum siz belki başka bir takımı sormuşsunuzdur çok model var çünkü
OzgeSrc pinar_033 yarim saatte bi zam mi yapiyolar anlamadim sayemde prim yaptilar . Sende deseydin 250 diyen var 300 diyen var herkese ayri fiyatmi veriyosunuz 😅
Sergen Telefon numarası var whatsaptan iletişime geçiyorlar sadece öyle cevap veriliyorlar ama isterseniz söyliyim ben fiyatını 530 yaptırdım