pheobebuffay 1Gunes ya konuyla ilgisi yok belki ama bir şey sorabilir miyim aynı hafta aynı gündeyiz e nabızınızda akıllı asistan kısmında son adet tarihiniz nedir acaba benimki 27 mayıs yerine 26 mayıs gösteriyor
yldzkbra46 1Gunes İnşallah canım sende sağlıkla al kucağına yavrunu 💐 çok iyi bence doğum çantanı da Kabataslak hazırla koy kenara çünkü ilerledikçe ağırlaşıyoruz 🥰♥️
1Gunes yldzkbra46 evet kuzum kendi eşyalarımı da hazırlayayım diyorum yıkayıp ütüleyip hazırda bulundurursun cidden artık zor olmaya başladı
Babyy07 usenmedimyaptimbirvelet benimde 4mart gorunuyor. 13subattan sonra beklemedeyiz dedi doktorum 37.haftadan sonra yani hazirda olmamiz lazımmış 13subat -4mart arasi ne zaman gelmek isterse artık
1Gunes Deletedmom_116 saglicakla kucağınıza alın inşallah çok güzel zamanlar içinde büyüyen bir can var insan düşündükçe mutlu oluyor🤩❣
1Gunes Zeyneppmuratt hazırlıklar ile geçiyor gibi kuzum. Çok şükür artık doğum çantası hazırlayacağım erken gibi ama 1 haftaya falan hazırlamış olurum diye düşünüyorum.
Zeyneppmuratt 1Gunes ben çantayı hazırladım bebeğin benimkiler kaldı onlar da basit artık zamanı gelsin diye bekliyoruz 😊😊
Deletedmom_116 1Gunes Ewet ne güzel şeyler Bakiyosun karnın büyümeye baslamjs zamanla kıpırdama ya başlamış Falan çok hos
ikiprensesannesi06 1Gunes Merhaba 🤗 Son 42 günumuz kaldı 34+0 olduk Zaman ne çabuk geciyo anlamadım gerçekten😅
1Gunes ikiprensesannesi06 saglicakla kucağınıza alın inşallah ❣🤲 ben sürecin ilk 20 haftasını hatırlamıyorum bulantı kusma tiksinme halsizlik derken bu vakte kadar geldik 🤷♂️🙂