1Gunes ikiprensesannesi06 saglicakla kucağınıza alın inşallah ❣🤲 ben sürecin ilk 20 haftasını hatırlamıyorum bulantı kusma tiksinme halsizlik derken bu vakte kadar geldik 🤷♂️🙂
Zeyneppmuratt 1Gunes ben çantayı hazırladım bebeğin benimkiler kaldı onlar da basit artık zamanı gelsin diye bekliyoruz 😊😊
1Gunes Zeyneppmuratt ben benim kıyafetleri yıkamadım henüz önümüzdeki haftalarda yıkayıp askıya alacağım
HappyEnd-88 1Gunes gittik de birşey demedi o konuda ya 😅 34-35 haftalık iken yine geleceksin normal muayeneni olacaksın sonra ki haftalar da artık nts dedi ve işte 1 hafta önden gidiyorsun dedi 😂
1Gunes HappyEnd-88 bana da artik 2 haftada 1 görüşeceğiz dedi ama sanırım 33 yada 34 haftada gideceğim
Zeyneppmuratt 1Gunes bi heyecanla yaptım ben bian önce bitsin diye 😊 hayırlı gelsin kuzular Rabbimin izniyle
HappyEnd-88 1Gunes bakalım hayırlısı ne zaman gelirse bebişlerimiz. Hayırla gelsinler de sağ salim 🤭🥲❣️
1Gunes Zeyneppmuratt çok iyi yapmışsinız gerçekten artık eğil kalk utu yap çok zor oluyor bel ağrısı bacak ağrısı can alıyor