Degisikkullanici 1Gunes son 2 artık dayanamıyorum mide yanması bel bacak ağrısı kramplar sürekli lavaboya çıkmak geceleri uyuyamamak çok zorlanıyorum hayırlısıyla 2 günde geçse 😞
1Gunes Degisikkullanici saglicakla kucağınıza alın inşallah 🤲malesef ki son trimester hepimizde aynı bel ağrısı kramplar eklem ağrıları 😥
1Gunes yldzkbra46 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣ bende bugün dolabı düzenledim eşyaları yerleştirdim yavaş yavaş kendi hazırlığıma başlayacağım artık ❣ çantamızı da ufak tefek başlarım hazırlamaya
yldzkbra46 1Gunes İnşallah canım sende sağlıkla al kucağına yavrunu 💐 çok iyi bence doğum çantanı da Kabataslak hazırla koy kenara çünkü ilerledikçe ağırlaşıyoruz 🥰♥️
usenmedimyaptimbirvelet 1Gunes 20 haftalıkken 3 mart demişti fakat bana çok geldi 42. Haftaya kadar duracağını sanmıyorum şubat ortası mı şubat sonu mu olur bilemem artık doktoruma soracağım
1Gunes usenmedimyaptimbirvelet aynı doğumlarımız 3 mart benimde ama bakalım normal doğum olursa günümü bekleyeceğiz artık
Babyy07 usenmedimyaptimbirvelet benimde 4mart gorunuyor. 13subattan sonra beklemedeyiz dedi doktorum 37.haftadan sonra yani hazirda olmamiz lazımmış 13subat -4mart arasi ne zaman gelmek isterse artık
1Gunes usenmedimyaptimbirvelet 03032023🤣 planlasak denk getiremeyiz ama bakalım doğum seklimiz nasıl olucak
1Gunes Ceylan65 ayy sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣🤲 bende çok heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum.
HappyEnd-88 1Gunes gittik de birşey demedi o konuda ya 😅 34-35 haftalık iken yine geleceksin normal muayeneni olacaksın sonra ki haftalar da artık nts dedi ve işte 1 hafta önden gidiyorsun dedi 😂